LIFESTYLE

Reputația rapperului Sean „Diddy” Combs în cădere liberă: Cum a fost surprins agresând-o fizic pe fosta prietenă/ VIDEO

Reputația rapperului Sean „Diddy” Combs în cădere liberă: Cum a fost surprins agresând-o fizic pe fosta prietenă. O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean „Diddy” Combs apucând-o, împingând-o, târând-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, în timpul unei altercații.

Reputația rapperului Sean „Diddy” Combs în cădere liberă: Cum a fost surprins agresând-o fizic pe fosta prietenă

Imaginile, compilate din mai multe unghiuri de filmare, datate 5 martie 2016, par să îl arate pe rapperul, producător și mogulul de afaceri în timpul unui incident care, potrivit plângerii lui Ventura, a avut loc la hotelul InterContinental din Century City, Los Angeles, acum închis. CNN a verificat locația pe baza unor fotografii disponibile public ale interiorului fostului hotel, scrie edition.cnn.

În filmare, Ventura iese dintr-o cameră de hotel și se îndreaptă spre lift. Combs, ținând un prosop în jurul taliei, aleargă pe un hol după femeie. Acesta o apucă de ceafă și o aruncă la podea. Ținând încă prosopul cu o mână, se întoarce apoi să o lovească, se arată în înregistrare.

În timp ce Ventura este la pământ, Combs recuperează o geantă și o valiză de la etajul de lângă lifturi. El se întoarce și o lovește din nou pe Ventura în timp ce aceasta zace nemișcată pe podea. Între cele două lovituri trec aproximativ patru secunde, potrivit înregistrării video. Apoi o trage pentru scurt timp pe Ventura de tricou spre o cameră înainte de a pleca.

CITEȘTE ȘI: Ștefan Bănică Jr. umple sălile oriunde merge: Câți bani cere pentru a cânta la un concert

Ventura este apoi văzută cum se ridică încet în picioare. Ea adună obiecte de pe podea și se mișcă pentru a ridica un telefon de pe peretele holului, lângă lifturi. Combs, încă în prosop și șosete, se întoarce. O oglindă aflată chiar vizavi de camera de supraveghere îl arată pe Combs părând să o împingă pe Ventura.

Câteva secunde mai târziu, el se așează pe un scaun, ia un obiect de pe o masă și îl aruncă cu forța spre Ventura. Combs este văzut îndepărtându-se, apoi se întoarce din nou spre Ventura când ușa liftului se deschide și cineva pare să iasă.

Ventura, care a ajuns la o înțelegere nedivulgată cu Combs, a refuzat să comenteze videoclipul obținut de CNN.

Avocatul lui Ventura, Douglas H. Wigdor, a declarat: „Videoclipul sfâșietor nu a făcut decât să confirme și mai mult comportamentul deranjant și prădător al domnului Combs. Cuvintele nu pot exprima curajul și tăria de caracter de care a dat dovadă doamna Ventura când a ieșit în față pentru a scoate acest lucru la lumină”.

Procesul intentat de Ventura

Combs și Ventura, un model și cântăreață cunoscută pentru melodii precum „Me & U”, au avut o relație intermitentă în perioada 2007 – 2018. Cei doi au fost fotografiați împreună la premiera din Los Angeles a filmului „A Perfect Match”, pe 7 martie 2016.

Potrivit plângerii lui Ventura, care a citat altercația ca având loc „în jurul lunii martie 2016”, Combs a devenit „extrem de intoxicat și a lovit-o pe doamna Ventura în față, provocându-i o vânătaie la ochi”.

După ce Combs a adormit, Ventura a încercat să părăsească camera de hotel, dar s-a trezit și „a urmărit-o pe holul hotelului în timp ce țipa la ea”, se arată în plângere.

„El s-a agățat de ea, apoi a luat vase de sticlă de pe hol și le-a aruncat în ea, făcând ca sticla să se spargă în jurul lor în timp ce ea alerga spre lift pentru a scăpa”, se susține în plângere.

După ce Ventura s-a urcat în lift, a luat un taxi până la apartamentul ei.

„După ce și-a dat seama că fuga ei îl va face pe Combs să fie și mai furios pe ea și complet blocat în cercul său vicios de abuzuri, Ventura s-a întors la hotel cu intenția de a-și cere scuze pentru că a fugit de abuzatorul ei”, se susține în plângere.

„Când s-a întors, personalul de securitate al hotelului a îndemnat-o să se urce din nou într-un taxi și să meargă la apartamentul ei, sugerând că au văzut imaginile de securitate care îl arătau pe Combs bătând-o pe Ventura și aruncând cu cioburi în ea pe holul hotelului.”

CITEȘTE ȘI: Un artist nu a mai fost lăsat să concureze în finala Eurovision din motive politice: Poliția a fost implicată

Combs ar fi plătit InterContinental Century City 50.000 de dolari pentru imaginile de securitate de pe hol din acel moment. Incidentul a făcut parte dintr-o serie de acuzații făcute în procesul din noiembrie, în care Ventura a susținut că a fost violată în 2018 și a fost supusă ani de zile unor abuzuri fizice repetate și de altă natură de către Combs.

Comentarii: