LIFESTYLE

Un artist nu a mai fost lăsat să concureze în finala Eurovision din motive politice: Poliția a fost implicată

Un artist nu a mai fost lăsat să concureze în finala Eurovision din motive politice: Poliția a fost implicată. Interpretul olandez Joost Klein a fost retras din finala Eurovision de astăzi, cu doar câteva ore înainte de eveniment, în urma unui incident legat de controversa legată de implicarea Israelului în războiul din Gaza.

Un artist nu a mai fost lăsat să concureze în finala Eurovision din motive politice: Poliția a fost implicată

„Poliția suedeză investighează o plângere depusă de un reprezentant al echipei de producție în urma unui incident care a avut loc după prestația sa în semifinala de joi seară”, a precizat Uniunea Europeană de Radio și Televiziune într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali față de fetele lui care îl judecă uneori legat de dărnicia lui față de alți oameni: „Vă fac palate și aici, vă fac palate și în ceruri”

„În timp ce procesul legal este în curs de desfășurare, nu ar fi potrivit ca el să continue în cursă”. Poliția suedeză a declarat pentru AFP că a interogat un bărbat pentru presupuse „intimidări”. „Infracțiunea a avut loc la arena din Malmö joi seara”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Pele Wamstad.

Radioteleviziunea publică olandeză Avrotros a declarat pentru AFP într-un e-mail că a găsit această măsură „disproporționată”, adăugând că a fost „șocată de această decizie”.

CITEȘTE ȘI: Mihai Albu a primit un diagnostic cumplit în urma unui control de rutină: Ce se întâmplă acum cu renumitul designer

La conferința de presă de după a doua semifinală, Klein și-a acoperit în mod repetat fața cu un steag olandez, ceea ce părea să indice că nu a fost de acord să fie plasat alături de concurentul israelian Eden Golan, relatează AFP și BGNES.

Comentarii: