HOROSCOP

HOROSCOP 2 aprilie 2022

Berbec Te concentrezi foarte bine. Folosește asta în avantajul tău pentru că s-ar putea să nu dureze mult. De obicei, ești distras de la un lucru la altul și îți este greu să te dedici unui proiect pe termen lung. S-ar putea să trebuiască să renunți la unii colegi dar este în regulă. Fă ce trebuie să faci.

Taur
Ai grijă să nu te închizi de restul lumii. S-ar putea să eziți să vorbești cu oamenii. Ai putea avea senzația că nu merită timpul tău. Poate că simți că problemele tale sunt mai importante și că alții sunt prea preocupați de lucruri superficiale pentru a înțelege adevărata profunzime a naturii tale. Dar izolarea nu va remedia situația. Trebuie să comunici mai mult.

Gemeni
Vorbești ca un înțelept dar asta nu înseamnă să fii arogant. Cuvintele tale ar putea avea tonul unui înțelept instruit în orice. Ca urmare, ai putea deveni frustrat de cei care se comportă imatur sau needucat. Nu este treaba ta să judeci. Ajutați-i pe ceilalți să înțeleagă imaginea de ansamblu, în loc să presupună că nu sunt vrednici sau nu doresc să învețe.

Rac
Odată ce te-ai hotărât, nu te vei mai răzgândi. Ești bazat în ceea ce faci și planurile tale sunt clar definite. Având această bază solidă pe care să stai, ceilalți te vor sprijini eficient. Ești de încredere și previzibil. Alții pot depinde de tine și pot ști unde se află în raport cu tine. Nu lăsa îndoielile să te macine. Este timpul să fii mândru.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
S-ar putea să fii dur și rece când vine vorba de fapte, și poți părea destul de dur. În realitate, aceasta de multe ori maschează interiorul tău sensibil. Poate că ești nesigur cu privire la sentimentele tale și la felul în care te exprimi. Oamenii s-ar putea să nu știe niciodată acest lucru pentru că ești atât de bun să arăți doar partea puternică și electrică a personalității tale. Ai grijă să nu fii prea zgârcit în a-ți împărtăși sentimentele cu ceilalți.

Fecioară
Te simți puțin singur, și chiar izolat. Poate crezi că nimeni altcineva nu are gânduri sălbatice ca ale tale. Ai fi surprins să afli câți oameni gândesc așa. Cu toate acestea, este puțin probabil să împărtășești aceste gânduri cu cineva, mai ales acum. Nu simți că trebuie. Doar să știi că nu ești singur și că ai în jur oameni care te pot sprijini în orice moment.

Balanță
Dacă ai ocazia să predați cuiva o lecție, nu ezita să o faci. Probabil că există cineva în lumea ta care are nevoie de puțină instruire. Ai răbdare pentru a îndrepta lucrurile și pentru a face evidentă calea corectă. Nu fi zgârcit cu cunoștințele tale. Situația se va îmbunătăți pentru tine și pentru toți ceilalți atunci când îți vei împărtăți înțelepciunea altruist, către ceilalți.

Scorpion
Ai putea ezita să iei inițiativa. Preferi să aștepți și să vezi cum decurg lucrurile înainte de a face o mișcare majoră. Mișcările tale sunt împiedicate și nu ești sigur de ce. Cel mai bine este să mergi cu intuiția și să nu te întrebi prea mult. Doar să știi că ar fi mai bine să mergi pe traseul mai sigur decât pe gheața subțire.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Săgetător
Te simți din ce în ce mai inconfortabil pe măsură ce ziua trece. Poate că te afunzi în conversații, ceea ce este destul de rar pentru tine. Problema este că pur și simplu nu știi ce să spui, sau dacă o faci, nu te simți confortabil să o spui în fața acestor oameni. Poate simți că ți-ai pierdut avantajul. Nu dispera. Aceasta este doar o fază trecătoare. Ar trebui să te întorci la sinele tău comunicativ în curând.

Capricorn
Ai putea cădea în pesimism. Deodată, paharul apare pe jumătate gol și totul este sumbru. Simți că te plimbi în cerc. Te întrebi pentru ce faci totul oricum. Poți să te îndepărtezi de această dispoziție la fel de ușor cum ai intrat în ea. Poate că nu pare posibil, dar trebuie să ai încredere că este necesar pentru a vedea din nou paharul pe jumătate plin.

Vărsător
Ești mult mai conștient de tine decât de obicei și mai în alertă la fiecare mișcare pe care o faci astăzi, mai ales în preajma celorlalți. Ești conștient de cuvintele tale și te întrebi constant dacă spui ceea ce trebuie persoanei potrivite, la momentul potrivit. Prea multă autoanaliză te-ar putea înnebuni complet dacă nu ești atent. Încearcă să nu iei totul atât de în serios.

Pești
Atitudinea ta este calmă și reală atunci când vorbești cu ceilalți. Te exprimi clar, fără ocolișuri și fantezii. Nu ai niciun motiv să ascunzi adevărul, așa că ești bucuros să dezvălui informații oricărei persoane dispuse să te asculte. Fii atent, pentru că ai putea intra în afacerile private ale altcuiva, fără a fi invitat. Dacă afli niște informații secrete, le poți spune altora care, cu siguranță, nu ar trebui să știe.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: