HOROSCOP

HOROSCOP 2 august 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec

Se anunță o zi cu multe surprize pentru nativii din zodia Berbec și nu este exclus ca pentru unii dintre aceștia evenimentele să ia o turnură complet neașteptată. S-ar putea întâmpla lucruri care, cu doar câteva zile în urmă, păreau de neimaginat. Iar dacă acțiunile celor din jur nu pot fi controlate, modul în care te raportezi la situație ține de tine. Poate fi o povară sau un vis devenit realitate.

Taur

Pentru Tauri este o ocazie unică de a ieși din bârlog și de a cunoaște, de ce nu, chiar persoana alături de care să întemeieze o femeie. Iar dacă asta pare ceva ce ține de viitor, acel viitor poate fi chiar în câteva ore. O întâlnire neașteptată, însă electrizantă, le-ar putea pune Taurilor inima pe jar. Cu o singură condiție, să nu refuze nicio posibilitate, dacă cumva simt din nou că e preferabil să sta singuri, în casă.

Gemeni

Gemenii care trăiesc o iubire neîmpărtășită nu au niciun motiv să-și prelungească suferința. În fapt, nici măcar nu este dragoste, ci o iluzie construită cu migală, însă care a devenit acum povară. Adevărata iubire o vei simți și nu doar în ceea ce îți imaginezi, ci chiar în ochii persoanei dragi. Vei ști atunci că restul e doar o fantezie demnă de dat uitării.

CITEȘTE ȘI: Alimentele pe care trebuie să le eviți atunci când iei medicamente: Pot scădea eficiența asupra bolilor pe care le tratezi

Ananasul, ingredient-cheie în cura de slăbire sănătoasă. Alte beneficii importante ale fructului

Rac

Tranziția prin care treceți în această perioadă în ceea ce privește cariera profesională poate fi extrem de interesantă, însă nu confunda schimbarea de carieră cu promovarea. Ceea ce ți se pare nou acum se va învechi cât de curând, indiferent de cât de încântat ești de noile tale responsabilități. Asta nu înseamnă că lucrurile nu vor fi interesante pentru o perioadă! Doar asigură-te că nu îți iei angajamente fixe pentru o perioadă foarte lungă de timp. Îți trebuie timp să te acomodezi cu noul tău job.

Leu

Dacă îți place ce face sau spune astăzi cineva, atunci arată-i cât de mult de încântă. Te vei simți mult mai bine după ce îți vei exprima deschis admirația față de cineva. Și vei fi de ajutor persoanei în cauză pentru că, dacă tu vezi talentul în formă pură, alții nu sunt atât de impresionați. Nu mai ascunde ce simți. Ție nu ți-ar plăcea să știi dacă cineva crede că ești foarte interesant? Nu are rost să ții lucrurile astea doar pentru tine!

Fecioară

Rămâi la planul inițial și păstrează-ți concentrarea, chiar dacă asta va provoca vâlvă în grupul în care interacționați. Astăzi, mai mult ca oricând, să te înțelegi bine cu ceilalți e un obiectiv nerealist. Până la urmă, nu poți să sacrifici întotdeauna ceea ce este mai bine pentru tine doar ca să fii cel mai bun prieten al tuturor. Nu face compromisuri care nu merită. Ceilalți trebuie să te respecte pentru cel care ești cu adevărat.

CITEȘTE ȘI: Cum igienizăm nasul pentru a minimiza riscul infecțiilor respiratorii

Avertismentul medicilor: Carența care afectează creierul și ficatul

Balanţă

Natura ta generoasă și atentă la alții te poate ispiti să sari în mijlocul unei dispute. Speri să faci pace! Dar ar trebui să încercați din greu să rezistați acestui îndemn, chiar dacă credeți că această rezistență îi va face pe oameni să creadă că sunteți egoiști. Puteți face mai mult bine tuturor dacă evitați controversele sau conflictele în acest moment. Nu este egosim să vrei să păstrezi energia pe care o ai pentru tine. De fapt, este o strategie foarte înțeleaptă.

Scorpion

După ce ai înțeles că un cineva anume te-a dezamăgit din nou, în sfârșit vei vedea cine e acest om cu adevărat. Acum ar putea deveni clar că pur și simplu nu e persoana pe care ai crezut-o și e timpul să recunoști că te-ai înșelat. Când o să accepți oamenii așa cum sunt ei, imediat te vei simți mai puțin enervat de lipsurile lor. Standardele tale ridicat nu sunt ușor de împlinit de alții. Unii oameni pur și simplu nu se pot ridica la nivelul provocarilor tale.

Săgetător

Există o mulțime de energie emoțională puternică în jurul tău și te-ar putea face să începi să te simți plin de spirit și lent. Nu-ți face griji. Ce-ar fi să prelungești statul în pat de dimineață, sau să nu fii de la prima oră așa de vorbăreț ca de obicei? Oamenii care te cunosc și te respectă nu se vor supăra, așa că de ce ar trebui să fii cum ești în toate celelalte zile? Bea toate ceștile în plus de cafea pe care ți le dorești, dar situația ta probabil nu se va schimba. Perioada de lipsă de energie se va termina peste câteva zile.

CITEȘTE ȘI: Reguli noi pentru turiștii români – Țara în care românii sunt INTERZISI

Somnul care face diferența depinde de salteaua pe care dormi: Cum să o alegi pe cea mai potrivită nevoilor tale

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, se întrevede o zi în care aţi putea să nu aveţi parte de prea multe momente de singurătate. Cei dragi vă caută compania. Conversaţiile cu prietenii sau cu rudele apropiate vă vor aduce clipe plăcute şi relaxante.

Vărsător

Vărsătorii ar putea da mai multă atenţie astăzi relaţiei cu persoana iubită. Poate ar fi un moment bun să spuneţi ce aveţi pe suflet sau să aflaţi dacă şi partenerul de viaţă e deranjat de ceva. O discuţie deschisă se va dovedi întotdeauna benefică pentru o relaţie solidă, spune horoscopul.

Pești

Astăzi, cei din zodia Peşti s-ar putea confrunta cu unele situaţii ce li se vor părea imposibile. Însă chiar şi acestea ar putea avea rezolvare, spune horoscopul. Un ajutor binevenit din partea unui prieten sau a unei persoane cu experienţă vă va face ziua bună.a

Comentarii: