HOROSCOP

HOROSCOP 2 iulie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec Stresul pregătirilor unor evenimente cărora le acorzi maximă importanţă creşte şi intri cumva în panică. Fie că pregăteşti o petrecere sau, şi mai şi, chiar o nuntă, fie că te preocupă bunul mers al unor acţiuni de la care multă lume are pretenţii mari, tu te implici trup şi suflet, conştient că succesul acestora depinde enorm de participarea ta. Deţii toate resursele să pregăteşti un program perfect, un meniu de milioane, un antren pe placul tuturor, pentru că tu eşti organizatorul principal. Nu e uşor, dar ţi-ai asumat acest rol de gazdă şi te vei descurca de minune, cu preţul extenuării tale fizice şi mentale. Dar merită eforturile!

Taur
Priveşti spre viitor cu încredere pentru că se anunţă o etapă înfloritoare a vieţii tale. Schimbările pe care le-ai decis nu demult îşi arată deja efectele şi ţi se par încântătoare! Nu te abate de la drumul pe care l-ai decis, mergi pe el cu entuziasm, adăugând noi şi noi elemente pozitive, care în final vor crea o imagine de ansamblu demnă de laudă. Eşti atras de destinaţia acestui drum ca albina de floare, pentru că eşti convins că efectele vor fi pe placul tău şi vei avea numai de câştigat de pe urma acestei reuşite. Culege mai departe roadele, pentru că e un proces în continuu progres, din bine în şi mai bine, din mult în şi mai mult.

Gemeni
Ai ajuns la finish aşa cum ai dorit, dar nu deţii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru că ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alături de tine. Dacă acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la această reuşită, pentru că l-ai supăra profund dacă i-ai ignora contribuţia. Nu fi egoist şi nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie să recunoşti că ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect şi fără el nu ai fi ajuns aici în aceleaşi condiţii. Scoate-i mai mult în evidenţă rolul şi mulţumeşte-i.

Rac
Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecată, un răspuns cu tentă oficială pe care îl aştepţi cu sufletul la gură. Optimismul nu te părăseşte nici acum, înaintea momentului decisiv, şi cât timp priveşti totul cu maximă încredere şi laşi gândurile pozitive să dea tonul, totul va ieşi foarte bine! Nu are rost să te temi de acel răspuns, pentru că el poate fi unul foarte bun, ce va deschide noi perspective pentru tine.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Stai şi chibzuieşti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea să o iei la voia întâmplării. E o alegere dificilă, tocmai de aceea ai nevoie de un răgaz pentru a pune în balanţă argumentele. Dacă mai ai nevoie de o a doua părere, consultă pe cineva care a trecut printr-o situaţie similară, dar fă tot posibilul să nu dai răspunsul final tot azi. În câteva zile ar mai putea apărea câteva elemente în plus care să modifice direcţia şi poate va fi prea târziu să te mai răzgândeşti.

Fecioară
Ocupă-te mai mult de sănătatea ta, pentru că este un moment bun să găseşti cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te frământă. Că descoperi, prin vreo revistă, o reţetă demnă de urmat, sau primeşti de la un specialist un sfat autorizat care îţi poate ameliora starea de sănătate, urmează-le, pentru că nu întâmplător ai dat de ele. E semnul că erau pentru tine, pregătite demult, dar abia azi trebuie să ajungi tu la ele. Pune-le în aplicare cu încredere deplină, nu te lăsa după primele hopuri, deoarece efectele acestui tratament, de orice natură ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice şi benefice ţie: cresc nivelul de energie şi capacitatea ta de auto-vindecare.

Balanță
Ca să poţi ajunge la un anumit punct de pe harta viselor tale, uneori e nevoie să îmbraci şi o haină care nu te reprezintă, te deghizezi cumva într-un om care nu eşti de fapt. O faci pe leul când tu eşti un mieluşel, o faci pe durul când tu eşti un sensibil, dar e nevoie şi de astfel de atitudini false din când în când, pentru a lăsa o altă impresie asupra ta. Nu e o atitudine mincinoasă, ci un mod de a te îmbărbăta singur, pentru a prelua, din jurul tău, ceea ce tu de fapt nu ai sau nu eşti. Eşti ca un cameleon care reuşeşte să preia de la mediul din jur exact ce are nevoie pentru a supravieţui. O faci cu succes, pentru că ştii că e spre binele tău chiar dacă acolo, în suflet, tu nu eşti aşa cum încerci să pari.

Scorpion
Succesul deplin se află în mâinile tale: tu eşti creatorul, tu eşti inginerul, tu eşti constructorul cel mai potrivit pentru marele scop la care visezi, deci nu aştepta miracole din altă parte. Pune-ţi mintea la treabă ca să trasezi un plan de bătaie şi apoi începe să şi construieşti, cărămidă după cărămidă, cu propriile tale resurse, ceea ce doreşti să obţii. Ştii exact ce doreşti, nimeni altcineva nu te poate îndruma spre acel mare ideal, dar spiritul tău întreprinzător combinat cu o minte creativă te vor ghida perfect spre punctul de apogeu al acestui proiect demn de toată lauda. Ai la ce visa, dar începe să şi ridici edificiul!

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Orice problemă care te frământă are întotdeauna rezolvare, deci nu te împovăra singur cu griji inutile. Stresul nu te ajută la nimic, ci calea de vindecare a acestei situaţii e gândirea pozitivă. Dacă te relaxezi un pic şi alungi fricile din minte, ai descoperi deodată ce paletă largă de soluţii ai la dispoziţie. E o zi cu idei din belşug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poţi descoperi dacă mintea ta e bolnavă de frică, de stres, de îngrijorare. Scoate tot ce-i negru din mintea ta, şi vei descoperi un curcubeu de nuanţe, o paletă infinită de opţiuni ce merită folosite în beneficiul tău.

Capricorn
Ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni cu trecut dubios, care te afectează şi pe tine cumva sau care nu fac altceva decât să vorbească despre alte timpuri, iar amintirile pe care le scot la lumină nu fac nimănui bine. Unii nu ştiu să discute decât despre erorile lor de altădată, despre vini pe care nu le-au putut repara, şi ori au tendinţa de a te găsi pe tine ţap ispăşitor, ori istoricul lor te influenţează şi pe tine după principiul spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti. Ar fi bine să te informezi mai atent cu privire la calitatea tovarăşilor tăi: au ceva de ascuns în trecutul lor.

Vărsător
Nu te mai gândi la ce ai tu de făcut sau oferit pentru alţii, ci acum trebuie să priveşti un pic spre propriile tale dorinţe. Ai curaj să-ţi oferi ceva pentru inima ta, fără să pui neapărat în balanţă ce ai tu de dat altora. Acum contează binele tău, bucuria ta, sufletul tău care tânjeşte după o răsplată. Uneori e un gest de mare curaj să te aşezi doar pe tine în prim plan, să ceri şi să pretinzi mai multă atenţie de la ceilalţi, dar azi trebuie s-o faci pentru că meriţi pe deplin să-ţi acorzi atenţie sporită. Te vei simţi fericit în acest joc în care te laşi răsfăţat de iubirea altora. Eşti ca o floare care, deşi până acum a arătat că poate să aibă grijă de sine, de data aceasta vrea ca ea să fie cea ocrotită, răsfăţată, înconjurată de afecţiunea tuturor.

Pești
Ai mereu de învăţat din experienţele nefaste, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţă doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. Ascultă de la cei care au trecut prin situaţii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei în momentele critice şi urmându-le exemplul. Ai noroc să primeşti un sfat bun de la cineva care a făcut aceeaşi greşeală în trecut şi a depăşit cu brio momentul, ca atare poţi face ce-ţi spune ca să nu duci prea departe o situaţie neplăcută. O poţi evita ascultându-l cu luare aminte!

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

Comentarii: