HOROSCOP

HOROSCOP 2 octombrie 2022

Berbec Veți primi multe lucruri de făcut la muncă și veți avea de rezolvat și unele probleme mai vechi din plan personal pe care le-ați tot amânat. S-ar putea ca în unele zile să vă simțiți epuizați și să aveți impresia că nu aveți cum să terminați tot.

Taur
Aveți o perioadă plină, însă se va găsi timp pentru orice activitate pe care vă doriți să o faceți. La muncă totul va merge bine, posibil să existe câteva întârzieri cu un proiect, însă totul se va rezolva până la data limită.

Gemeni
Un coleg mai tupeist s-ar putea să culeagă laurii și pentru munca voastră sau să fie promovat. Vă simțiți nedreptățiți și din acest motiv ați putea neglija puțin treburile de la serviciu. Cel mai bine ar fi să vă liniștiți.

Rac
Veți face un consult referitor la o problemă care vă supără de foarte multă vreme. Ar fi indicat chiar să încercați să fiți puțin mai activi, să faceți niște exerciții acasă, puțin jogging sau un abonament la sală.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Leu
De la tristețe până la invidie sau de la fericire până la gelozie, veți trece prin toate emoțiile posibile. Schimbările de la o stare la alta nu-i înnebunesc doar pe cei din jur, ci și pe voi. Nu înțelegeți ce se întâmplă cu voi.

Fecioară
Ați reușit să vă faceți câte puțin timp pentru oricare activitate la care doriți să luați parte. Chiar dacă aptitudinile voastre de organizatori sunt extraordinare, o călătorie de serviciu urgentă s-ar putea să vă dea peste cap tot programul.

Balanță
Câteva proiecte atât profesionale, cât și personale, începute de ceva vreme, își vor găsi finalitatea. Veți fi foarte mândri de ce ați reușit să realizați, lucru care este cât se poate de normal. Încercați totuși să vă păstrați și o notă de modestie.

Scorpion
Veți fi excesiv de sensibili. Vă va supăra și cel mai neînsemnat incident. Cei dragi vă vor fi alături și vă vor înțelege, însă ar trebui să încercați să vă reprimați puțin această sensibilitate la locul de muncă, pentru că s-ar putea să vă treziți în mijlocul unui conflict.

CITEȘTE ȘI: Secretele SEXUALE ale fiecărei zodii. AFLĂ ce îl incită cel mai mult!

Săgetător
Tot ce v-ați propus sau vă veți propune, veți duce la capăt cu lejeritate. Nu există lucru sau persoană care să vă poată sta în cale, pentru că determinarea e atât de mare încât veți găsi soluții pentru orice obstacol.

Capricorn
Tot ce veți face va fi rezultatul unei decizii luate pe moment, bazate pe instinct, fără să fi analizat înainte situația. Deși în majoritatea cazurilor instinctul vă va fi de ajutor, aveți totuși grijă, unele decizii ar trebui gândite și analizate în profunzime.

Vărsător
Niște probleme pe care ați tot încercat să le rezolvați, însă nu ați reușit să le dați de cap, își vor găsi rezolvarea. Odată cu scăparea de acestea, veți avea puțin timp pentru voi și persoana iubită, nu ezitați să vă dedicați niște timp vouă.

Pești
Urmează o perioadă fără incidente sau întâmplări prea importante. Acest lucru vă oferă ocazia de a vă mai acorda niște timp vouă înșivă. Nu ar fi rău să citiți o carte, să ieșiți la un film bun cu persoana iubită și să acordați puțin timp activităților fizice.

 

 

 

 

 

Comentarii: