featured LIFESTYLE

Exploziv! Ilary Blasy cere de la Totti o pensie alimentară record, altfel amenință cu dezvăluiri explozive

Credeați că doar la noi e circ? E  drept că încă n-au ajuns să se bată pe străzi ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar e scandal uriaș între legendarul Francesco Totti și modelul Ilary Blasi. După 17 ani de căsnicie și trei copii împreună s-au despărțit și sunt furioși unul pe celălalt. Ultimul episod: nu s-au înțeles pentru pensia alimentară, așa că divorțul nu se va încheia la notar, în liniște, ci cu circ la tribunal.

Conform tabloidelor din Italia, vedeta TV i-ar fi cerut legendarului fotbalist nici mai mult, nici mai puțin de 37.000 de euro pe lună, dar atenție, 20.000 de euro să fie pentru ea, iar 17.500 pentru cei 3 copii: Cristian, Chanel și Isabel.

Totti ar fi spus un ”nu” hotărât și ar fi propus 7 mii de euro pensie pentru copii, moment în care Ilary ar fi închis discuțiile, amenințând cu tribunalul și cu dezvăluiri picante despre soțul ei.

Primul care a făcut-o a fost atacantul Romei. Care a povestit că a prins-o pe Ilary Blasi că-l înșela, după ce i-a găsit mesaje în telefon. S-ar fi luptat cu depresia, mai apoi, din care ar fi fost salvat de actuala iubită, Noemi. Ulterior, după despărțire, a acuzat-o pe nevastă că vrea să-i ia casa și că i-ar fi sustras ceasuri de colecție.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

„Am căutat un acord. Nu am vrut să merg în instanță. Așa că am propus: ne gândim mai întâi la copii, le lăsăm casa şi stăm câte trei zile cu ei, pe rând. Nu am vrut să-i văd pe tipii cu valiza în mână. Dar Ilary a spus: ‘Nu!’. Așa că mi-am propus să împărțim casa, până la urmă este mare. Nimic de făcut – doar ea vrea să stea în casă și atât. Apoi nu am mai vorbit despre ea, pentru că a plecat cu sora ei în Tanzania. O vacanță plătită de mine.

Asta nu e tot. Tatăl ei a mers cu ea să golească cutiile de valori și mi-a luat colecția de ceasuri. Nici măcar nu a lăsat garanțiile, nici măcar cutiile. E vorba câteva Rolex-uri foarte valoroase. Pretinde că i le-am dat, dar dacă sunt ceasuri de barbati… refuz să cred ca este o chestiune legată de bani”, a precizat fostul jucător din naţionala Italiei pentru corriere.it.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: