featured LIFESTYLE

Moment tulburător cu soția maestrului Arșinel! Marilena a venit în scaun cu rotile la priveghi!

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a ajuns ieri la căpătâiul actorului, Teatru de Revistă Constantin Tănase, pentru a-și lua rămas bun de la cel pe care l-a iubit necondiționat și cel care a iubit-o mai bine de 54 de ani, până moartea i-a despărțit. Și nu e doar un clișeu. Dacă noi nu mai amintim, o face Dan Negru, cel care a adus în discuție, după ce Arșinel a plecat dintre noi, ultima dorință a maestrului, exprimată în ultimul lor interviu.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua morții. Azi a venit ziua… Mi-a răspuns atunci: «I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură.

Cu un lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: Doamne ajută-mă ca Marilena să să simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine»”, a dezvăluit Dan Negru.

CITEȘTE ȘI: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

Marilena a rămas paralizată în 2016, după un accident petrecut în casă. Și-a prins tocul de la pantof în scară, a căzut și s-a lovit la cap. Nu și-a mai revenit niciodată, iar ultimii ani i-a petrecut la pat, intrând într-o tristețe cumplită care l-a măcinat mult și pe Alexandru Arșinel cât a trăit.

În scaun cu rotile, Marilena s-a prezentat la priveghiul soțului ei, sprijinită de unul dintre fii lor. Drept omagiu, i-a adus maestrului o coroană de flori din orhidee imperială albă, iar pe panglica funerară a scris mesajul: « „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, notează Libertatea.ro.
Alexandru Arșinel va fi înmormântat mâine la cimitirul Bellu acolo unde și-a aranjat locul de veci chiar el.

 

 

 

 

 

Comentarii: