HOROSCOP

HOROSCOP 21 aprilie 2021

Berbec Te-ai tot frământat în ultima vreme pentru a putea găsi un răspuns. Te va încânta ceea ce vei descoperi. Timpul trece, iar tu ai de muncit ceva mai mult în perioada aceasta, dar modul cum te implici în tot ce ai de făcut, plus planul tău măreț… toate vor atrage cât mai multe rezultate: mulțumire, investitori și remunerație.

Taur
Ai foarte multă energie și, deși știi că ai undă verde pentru a demara afacerea, graba stă departe de tine. Vrei să pui la punct ultimele detalii, să gândești bine fiecare pas, deoarece investiția va fi destul de mare și vrei să fii cât de poate de pregătit. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie, dar știi deja că poți acționa.

Gemeni
Răspunsul sufletului tău este unul pozitiv. Ascultă-ți intuiția și oferă-ți oportunitatea de a fi fericit! Doar fii fericit și lasă-te în voia sentimentelor frumoase pe care le simți. Nu e nimic greșit în ceea ce faci, nu e interzis prin lege să iubești. Nu porți tu nicio vină, dar destinul vrea tot ce e mai bun pentru tine, de ce refuzi darul?

Rac
Te pregătești de petrecere, un eveniment în care e nevoie de pricepere și spirit organizatoric. Planuri peste planuri și o energie debordantă te vor ține în priză până când va trece toată nebunia frumoasă. O groază de amintiri îți vor invada mintea de acum înainte. Vei avea parte de bucurie, zâmbet și multă iubire pe care o ai de dăruit tuturor celor dragi.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Ai reușit! Chiar ai reușit tot ce ți-ai propus, iar la cum ești de decis, ai putea spune că vei începe imediat să faci altceva. Planul tău este să te bucuri de tot ce e mai frumos, să ai tot ce aveți nevoie tu și ai tăi pentru o viață lipsită de griji. Nu transforma banii într-un scop.

Fecioară
Dacă răspunsul ar fi „da”, ce anume ai cere de la viață? Ei bine, răspunsul este acesta și cam arde de nerăbdare să vadă ce vei alege să faci pe mai departe. Este foarte bine dacă acum ai da dovadă de decizia ta. Prudența asta te va scoate din sărite chiar și pe tine.

Balanță
Să oferi ajutorul este admirabil însă nu oferi mai mult decât ești capabil să o faci. Anumite schimbări țin să apară, dar trebuie privite obiectiv. Dacă ceva nu funcționează precum ai plănuit, nu-ți pierde încrederea. Este doar un test pe care îl vei trece cu brio. Fii deschis propunerilor, se anunță o perioadă romantică!

Scorpion
Ai primit un răspuns, unul mult așteptat, iar încrederea pe care ai căpătat-o în viitor nu te mai lasă deloc să cedezi. Ai intrat în horă și trebuie să joci până la capăt. Mult a fost, mult mai este, dar nu te lăsa copleșit, ci înarmează-te cu răbdare și nu lăsa nicio zi să treacă fără ca tu să lucrezi la ceea ce-ți dorești, la visul care ți-a răpit somnul în atâtea nopți.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Dragostea dintre voi va înflori, va trece la următorul nivel, căci răspunsul este „da”. Știai că asta urmează, dar realitatea a fost mult mai încărcată de emoții decât te așteptai să fie. Acum, planurile trebuie puse la punct, urmate pas cu pas, cu bucurie, nicidecum cu stres – va apărea și el, dar vei face față cu bine acestei perioade plină de pregătiri pentru viața în doi.

Capricorn
Ai fi dorit să te fi înșelat, dar așa e viața, mai afli și lucruri neplăcute. Răzbunarea și ura nu își au rostul, căci singurul care va suferi vei fi tu. Răbdarea, tăcerea și timpul le vor rezolva pe toate, fără să stea pe gânduri. E doar o etapă trecătoare.

Vărsător
Nici nu te așteptai la un alt răspuns, decât afirmativ, căci ți-ai dorit mult să faci un pas foarte mare care-ți schimbă cu totul percepția asupra vieții. Îți schimbă prioritățile din prezent, dar și viitorul. Totul se va lumina în viața ta. Meriți tot ce e mai bun!

Pești
Ești pus la grea încercare, iar asta se va vedea încă de dimineață. Vei reacționa din impuls, vei certa, dar te vei și certa cu toată lumea astăzi. Atenție la cuvintele dure pe care le poți exprima fără să realizezi că rănești oameni nevinovați care chiar vor să te ajute. Va trece totul, se vor rearanja piesele problemei și vei vedea și rezolvarea simplă.

Comentarii: