HOROSCOP

HOROSCOP 21 septembrie 2019

Berbec

Se configurează o relaţie dinamică, dar autoritară a părinţilor cu copiii. În plus, Berbecii simt nevoia de a se dedica activităţilor care nu le face plăcere şi care vor percepe această etapă ca una de constrângere şi de asumare a obligaţiilor obositoare. Totuși, se pare că sunteți plin de energie, iar capacitatea de concentrare este foarte bună. Aveți așadar posibilitatea să finalizați o activitate începută cu ceva timp în urmă.

Taur

Chestiuni curente legate de casă şi familie, fără nimic spectaculos, faţă de zilele trecute. Începând cu 20 septembrie, se arată discuţii pe teme financiare mai degrabă orientative. Partea a doua a zilei este favorabilă călătoriilor în interes personal. Puteți discuta semnarea unui contract care vă va aduce multe beneficii. Viata se schimbă în bine, vin banii.

Gemeni

Gemenii au nevoie de un nou hobby, de o activitate care să le ţină mintea ocupată. Dacă recent aţi experimentat consecinţele unor decizii din trecut, dacă inima vă apasă din cauza unor conflicte nerezolvate sau anumite sarcini de la serviciu v-au extenuat, ar fi indicat să vă retrageţi puţin şi să vă gândiţi doar la voi. Sănătatea voastră este importantă, iar dacă vă încărcaţi negativ, veţi claca la un moment dat.

Rac

Se întrevede o călătorie în interes personal care v-ar putea prilejui o întâlnire în care aflați informații utile pentru activitatea profesională sau pentru afaceri. Capacitatea intelectuală ar trebui să fie foarte bună și va poate ajută să lămuriți probleme complicate. De asemenea, sunteți plin de entuziasm și aveți tendința să va asumați prea multe riscuri. Prudență în relația cu membrii familiei.

Citește și: DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Leu

Pe fondul Lunii Pline în Peşti, Leii s-ar putea vedea obligaţi să ia măsurile necesare menite să pună capăt unor nereguli financiare sau să dea o replică clară celor care complică lucrurile în chestiunile de interes material. Dezamăgiri stârnite de felul defectuos sau păgubos pe care l-au manifestat cei ce trebuiau sau puteau să-i ajute pe nativii din Leu. Financiar vorbind, s-ar putea să aveți tendința de a cheltui prea mult, riscând să provocați discuții aprinse în familie. Ar fi bine să fiți cumpătat și să țineți cont și de dorințele celorlalți.

Fecioara

Luna va traversa sectorul carierei al celor născuţi în Fecioară şi le va da acestora un suport astral demn de interes. Astfel, ei vor da dovadă de stabilitate fizică, psihică, vor fi harnici, dispuşi să facă eforturi profesionale, să se „înhame” la greu, să abordeze frontal, direct şi autoritar chestiunile parteneriale. Recomandarea astrologilor ar fi aceea de a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi.

Balanța

Balanțele vor avea parte de o criză de orgoliu sau de vanitate în relaţiile cu un prieten sau cu un grup pe fondul, poate, al unor secvenţe în care nativul a avut impresia că nu este apreciat la valoarea lui, că este marginalizat sau că asupra lui se exercită presiuni morale. Fiți optimiști, deoarece cariera poate cunoaşte un moment plăcut, apreciere, laudă.

Scorpion

Contextul astral al zilei de azi va conferă capacitate de concentrare și putere de muncă. Puteți avea succes în tot ce faceți, atât în activitatea profesională, cât și în plan personal. De asemenea, este o zi favorabilă examenelor, negocierilor și prezentărilor de proiecte. Horoscopul zilei vă recomandă să acordați mai multă atenție partenerului de viață, care ar putea să se simtă neglijat.

Citește și: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de chestiuni de autoritate la locul de muncă, mai ales în cazul celor care au funcţii, ranguri şi demnităţi de onorat şi care vor conduce cu succes o activitate ori de câte ori va fi nevoie să impună o idee, un proiect, o direcţie într-un colectiv chiar dacă, nu întotdeauna, va fi vorba de muncă ci de viaţă socială sau de politică. De asemenea, se anunță dialoguri pe teme băneşti, nevoia de afla despre ce este vorba sau despre modul de abordare al unei chestiuni băneşti.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil că o persoană apropiată să va propună o afacere care v-ar putea aduce beneficii frumoase pe termen lung. Horoscopul zilei semnalaza că este o zi favorabilă planurilor de viitor și puteți lua o decizie bine întemeiată. După-amiază se întrevede o scurtă călătorie în interes personal. Puteți avea succes în negocieri și tranzacții, dar va sfătuim să evitați speculatiile.

Vărsător

Vărsătorii sunt avertizați de astre să evite dialogurile pe teme importante sau implicarea, prin acceptări definitive ale unei oferte: undeva s-ar putea insinua o constrângere sau exercita abuziv autoritatea cuiva. Apoi, disponibilitate la aventuri spirituale și sufletești. În relația cu persoana iubită va puteți aștepta la armonie și bună înțelegere.

Pești

Peștii nu se vor putea abţine şi vor treve la negocieri. Disputele pot decurge de aici ţin de importanţa respectivului conflict, de vârsta şi de educaţia tuturor. Peștii nu vor fi deloc delicați. La începutul zilei este posibil să primiți o veste bună în legătură cu o afacere pe care ați început-o cu ceva timp în urmă.

 

 

Comentarii: