HOROSCOP

HOROSCOP 22 iulie 2021

Berbec Vei avea parte de câteva surprize, fie la locul de muncă, fie acasă. Vei avea o dispoziție bună, iar acest lucru te va ajuta să fii eficientă. Cu toate acestea, n-ar strica sa fii puțin mai atentă în relațiile cu prietenii. Întâlnești azi o persoană de la care vei avea foarte multe de învățat. Sau care, prin ceea ce este ea, reprezintă pentru tine o adevărată lecție de viață.

Taur
Vrei să te remarci și tinzi să exagerezi. Încearcă să îți ajuți un prieten care are nevoie de tine, dacă acesta apelează la tine. Spre seară există șanse să ai o discuție mai tensionată cu cineva. Ca un pont: acceptă valoarea pe care o au cei mai în vârstă ca tine la locul de muncă; spune-le că îi apreciezi și că le respecți activitatea.

Gemeni
Știi exact ce vei face astăzi și ești foarte organizat. Persoanele din jurul tău observă acest lucru și apreciază schimbarea. Ți se fac complimente, iar acest lucru îți sporește și eficiența. Relațiile sentimentale se pot îmbunătăți considerabil, iar dacă nu ai deja pe cineva, ai putea întâlni o persoană care sa îți fie pe plac. Cert este că există cineva și pentru tine!

Rac
Pentru tine, ziua e una a provocărilor la locul de muncă. Cineva dintre colegi sau superiori, pentru care ai tot respectul, vine cu o idee inovatoare și îți cere să îl susții. Fii precaut totuși pentru că există posibilitatea să te implici în ceva care va stârni controverse. Ai ocazia să vezi locuri sau lucruri noi azi.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Leu
La locul de muncă se fac tot felul de speculații care te afectează. Dacă simți că situația scapă de sub control, vorbește cu superiorii. Există șanse să fii cooptat într-un proiect important. Capacitatea ta mare de a găsi rezolvări la probleme te ajută să depășești perioada aglomerată prin care treci. Nu uita să iei și pauze.

Fecioara
Simți nevoia să te odihnești și să îți pui ordine în gânduri. Colegii de muncă pot fi reticenți și ar putea considera că te prefaci. Momente de relaxare pentru tine. Poate este o zi de concediu, poate ti-ai luat liber sau ai o zi foarte ușoară la serviciu. Indiferent care este motivul, profită din plin de starea de bine și acordă-ți timp și relaxare.

Balanța
Este posibil ca unul dintre membrii familiei să se confrunte cu probleme de sănătate. De aceea, este posibil ca să pierzi ceva mai mult timp încercând să rezolvi această problemă. Gândește pozitiv. Poate simți că traversezi o perioadă încărcată, că nu prea îți găsești locul și că oamenii nu reușesc să te înțeleagă și să fie pe aceeași lungime de undă cu tine.

Scorpion
Nu știi exact cum să ieși dintr-o situație încurcată însă răspunsul poate veni chiar azi de la o persoană la care nu te aștepți. Nu ezita să îi ceri ajutorul! Stresul este principalul vinovat pentru toate neplăcerile pe care le ai. Menajează-ți sistemul nervos de nocivitatea stresului, acordă-ți clipe de repaos și relaxează-te, ca să ai puterea de a continua ceea ce faci.

CITEȘTE ȘI: Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Ești din ce în ce mai implicat într-o relație și există posibilitatea discutării unor aspecte care să includă concretizarea relației. Nu se recomandă să te extenuezi astăzi. Menajează-te atât fizic, cât și mintal, pentru că riscul de a intra într-o situație neplăcută planează asupra ta. Încearcă să nu polemizezi cu nimeni și fii rezervat în a-ți exprima opiniile cu emfază.

Capricorn
Chiar dacă relația cu partenerul nu merge așa cum îți doreai, astăzi este o zi excelentă pentru a purta o discuție. Arată-i că ești deschis! Ai drumuri de făcut și multe probleme de rezolvat. Poate sunt alergăturile obișnuite ale gospodăriei, poate ai de făcut acte pentru o situație anume. Fii agil pentru a reuși să rezolvi toate lucrurile!

Vărsător
Intervin tot felul de lucruri neprevăzute în programul tău, iar asta te poate da peste cap. Totuși, este bine să îți ierarhizezi prioritățile. Te oprește din rutina zilnică pe care o ai o persoană care îți va schimba pe moment modul de a vedea viața. Poate fi cineva real sau o persoană dintr-un film demonstrativ, o reclamă, o piesă de teatru.

Pești
În mod cert, astăzi nu este o zi favorabilă schimbărilor. De aceea, e indicat să lași lucrurile așa cum sunt și doar să te gândești la posibile soluții. Nu e exclus să afli că un prieten mai vechi a spus anumite lucruri despre tine, iar această situație să te indispună și mai mult. Alege să ieși în evidență cu lucruri pozitive și să deschizi uși cu zâmbetul pe buze!

 

 

 

 

 

 

Comentarii: