FRUMUSETE LIFESTYLE

Marius Elisei despre Oana Roman: ”S-a lăsat greu cucerită!”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar vor ajunge din nou la altar. Fiica lui Petre Roman vrea o nuntă așa cum și-a dorit, și mai ales să îmbrace o rochie pe gustul ei.

Și deși el a fost cel care și-a dorit inițial despărțirea, acum Marius Elisei pare mai îndrăgostit ca niciodată: îi scrie poezii partenerei sale și nu contenește cu declarațiile.

„Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei, pentru Antena Stars.

„Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb.

Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte”, a explicat Oana.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Vrea să-și facă abdominoplastie

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimul an și e foarte mândră de realizarea ei. Iar la toamnă și-a propus să ajungă pe masa de operație.

Vedeta le-a mărturisit amicilor virtuali că își dorește foarte tare să facă și o intervenție estetică Mai exact, Oana a spus că va apela la abdominoplastie, o operație care presupune îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior.

 

 

Comentarii: