FRUMUSETE LIFESTYLE NUTRITIE

Regulile de la care nu se abate cântăreața Lora: o ajută ca să rămână sexy!

Lora, sau pe numele ei din buletin Laura Petrescu, este una dintre cele frumoase cântărețe de la noi. Cunoscută datorită trupei Wassabi, celebritatea pentru ea a venit însă cu adevărat abia după ce s-a lansat în cariera solo.

Mai apoi, Lora a luat parte la mai multe show-uri tv, în plus a fost o vreme co-prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea” de la PRO TV.

Dar pe lângă partea profesională, Lora a fost mereu admirată și pentru fizicul ei apetisant. De care, după cum spune chiar ea, are într-adevăr o grijă deosebită.

„Îmi plac formele pe care le am şi cum sunt acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferinţa de 1 metru la şolduri. Încep concertele. Eu până acum am reuşit să mă menţin fără să fac nimic deosebit.

Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viaţă sănătos! Sunt pe intermitent fasting şi pe mai puţină carne, mai puţină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce priveşte stilul de viaţă!”, mărturisește Lora pentru ciao.ro.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Secretul siluetei perfecte

Dar ce cuprinde meniul zilnic al frumoasei cântărețe? Nimic ieșit din comun sau nimic din ceea ce nu am auzit până acum.
”Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineaţă şi la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puţin 16 ore, aşa că în funcţie de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, peşte, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct.

De sport nu prea am timp, dar aş vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul!”, explică Lora pentru Ciao.ro.

 

 

 

Comentarii: