HOROSCOP

HOROSCOP 22 iulie 2022

Berbec Simți nevoia de o schimbare. Să fie vina căldurii? Ține-o tot așa! Nu trebuie să trăiești după standardele pe care ți le impun alții și, mai mult decât atât, nu trebuie să stai cu teama.

Taur
Trebuie să te arăți cumpătat, fiindcă nu tot ce zboară se mănâncă și nu orice contract e cel care-ți asigură drumul către fericire. Acordă atenție la ce semnezi și nu te grăbi!

Gemeni
Ai grijă, nu e o perioadă tocmai favorabilă pentru a ți se frânge inima. Dacă nu ai mai avut o relație stabilă de multă vreme, nu o vei avea nici în perioada următoare, fiindcă obiceiurile vechi nu se schimbă peste noapte.

Rac
Primești și câteva complimente din partea celor dragi. Acceptă-le cu zâmbetul pe buze și mergi mai departe! Plin de energie, vei fi pus în situația de a rezolva mai multe lucruri deodată. Poți forța liniștit nota.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Ar trebui să mai cochetezi din când în când cu toleranța. Nu-l mai bate la cap pe partener, nu-i mai reproșa nimic măcar o zi și vezi ce se întâmplă.

Fecioara
E momentul ca lucrurile să se aranjeze de la sine. S-a zis cu nodurile în gât și lacrimile pe care nu le-ai arătat nimănui! Reușești să vezi lumea și viața cu alți ochi.

Balanță
Ai mari șanse să te îndrăgostești. Ar trebui să acorzi atenție persoanelor din metrou, de pe stradă, din autobuz, de la chioșc, nu știm de unde sare iepurele și cum începe o poveste mai ceva ca-n „Grease”.

Scorpion
Păi, se poate? N-ai obosit să tot critici ce e în jurul tău și pe tine să nu te vezi? Renunță la aceleași argumente obosite. Haide, ia o pauză! Începi ziua cu o melancolie aparent fără cauză.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
Acordă-ți ție toată atenția prin care te închipui înșelat în diferite circumstanțe și fă-ți o ceașcă de ceai de mentă. Tinzi să privești doar perspectivele. Vei încerca să ignori regulile.

Capricorn
O cam dai în bară la interviuri, iar prin buzunare suflă vântul. Motivează-te puțin și fă câteva exerciții, te vor liniști; după ce te liniștești, vei găsi soluțiile tuturor problemelor.

Vărsător
Insiști și insiști, vezi că nu merge, dar continui să insiști. Oprește-te, coboară-ți capul din nori, încetează să te mai gândești la lucruri irealizabile. Gata? Suntem prezenți, în sfârșit? Ia o carte bună.

Pești
Schema e simplă: cazi, te ridici, cazi iar, te ridici, așa-i pe toate planurile. După ultimul șut dat optimismului tău, ai înaintat și mai mult. Deconectează-te de la tot și acordă-ți niște timp.

 

 

 

 

Comentarii: