LIFESTYLE

Atacul Antoniei la Buhnici: una dintre femeile frumoase ale României și-a pus poze cu vergeturile pe Instagram

Antonia, mamă a trei copii și una dintre cele mai frumoase femei din România, l-a taxat și ea pe George Buhnici, influencerul devenit inamic public numărul 1 al tuturor femeilor cu celulită și vergeturi din România.

Frumoasa brunetă s-a arătat fanilor că și ea are vergeturi și celulită, dovedind că chiar și cele mai frumoase vedete din România au defecte și că nu există un trup 100% perfect.

Artista a purtat o pereche de bikini foarte decoltați ce-i lăsau la vedere șoldurile cu vergeturi și celulită, dar și un tatuaj cu fluturaș, în concluzie, toate elementele incriminate de Buhnici la sexul feminin.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus Buhnici pentru Antena Stars, ulterior folosind și o comparație total nepotrivită, susținând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră” .

 

 

 

 

Comentarii: