HOROSCOP

HOROSCOP 22 Mai 2022

Berbec Acțiunea aduce oportunități. În curând vor avea loc schimbări în compania unde lucrezi. Poate vrei să vorbești cu șeful tău pentru un post mai bun sau despre noi responsabilități. Vei avea noroc mai ales în chestiuni de acorduri, contracte, scriere, predare și publicare. Pe măsură ce te exprimi, vei primi un răspuns favorabil.

Taur
Primești mesaje de la sinele tău superior. Anul școlar se apropie de final și te simți sentimental. Ai putea să spui la revedere sau să-ți ajuți copiii de vârstă școlară să-și ia rămas-bun de la prieteni. Există un mesaj mai profund aici, o muzică din Univers. Înveți să te bucuri de prezent pentru că viitorul se schimbă mereu.

Gemeni
Ai ocazia să faci ceva cu adevărat bun în lume. Vezi toate avantajele și beneficiile oferite de compania ta. Poți accesa portalul angajaților companiei pentru a verifica ofertele de acțiuni cu reducere sau prețuri mai mici la asigurări. ori caută-ți un nou loc de muncă. Vei avea noroc. Ai mulți prieteni și oameni care te admiră.

Rac
Tu și partenerul tău s-ar putea să cauți ceva incitant. Ia în considerare off road sau un balon cu aer cald. O întâlnire creativă îți va deschide un drum lung pentru mai mult romantism în viața ta. Ai o intuiție puternică și de multe ori ai dreptate cu privire la ceea ce se va întâmpla. Se pare că știi ce vor spune oamenii. Acum este momentul să acorzi atenție psihologiei.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Există oportunități pentru a te elibera. Probabil că ești concentrat unde să-ți investești banii. Analizează-ți toleranța la risc pentru a alege între siguranța medierii costurilor în dolari și riscuri ridicate prin tranzacționarea zilnică. Există o cale de mijloc de luat în considerare. Este timpul să o găsești.

Fecioară
O viață mai mare este posibilă dacă o permiteți. Concentrează-te pe conexiunile interpersonale. Acest lucru ar putea însemna mai mult timp petrecut împreună cu ceilalți oameni. Sau asta poate lua o turnură mai pasională. Dacă ești în căutarea dragostei, acum este momentul să găsești pe cineva interesant. Dacă ai o afacere, îți apar oportunități grozave de a găsi oameni de ajutor.

Balanță
Poți descoperi o comoară. S-ar putea să te uiți la curățenia de primăvară acum, încercând să elimini excesul de dezordine. Ai putea face progrese reale curățând garajul, distrugând documentele vechi și făcând reparații în casă. Tu și partenerul tău aflați mai multe unul despre celălalt. Poate fi vorba despre un test distractiv sau participați la un joc în care descoperiți lucruri noi.

Scorpion
Îți transformi viața din interior spre exterior. S-ar putea să ai cea mai interesantă și sexy conversație cu cineva nou. Acesta este un flirt cu unele insinuări, nu atât de subtile. Romantismul se prepară. O voce sexy te-ar putea atrage. Ai putea da peste o investiție grozavă.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Săgetător
Calea este stabilită înaintea ta și faci progrese grozave. Te reunești familia pentru a discuta un plan de cheltuieli pentru a-ți plăti datoria. Ați putea începe un bulgăre de zăpadă al datoriilor și a-l lăsa să se transforme într-o avalanșă, punând fiecare dolar în plus pentru achitarea împrumutului.

Capricorn
Te muți în viitorul tău. Ești gata să lansezi. Vocea ta reverberează, determinând oamenii să se oprească și să-ți dea atenție. Este o zi bună pentru a vorbi în public, a scrie pe un blog sau a face un podcast. Este o zi bună pentru a lansa o afacere. Poți aduna membrii familiei pentru un proiect acasă. Ați putea construi împreună o casă în copac sau amenajați o bucătărie în curte.

Vărsător
În timp ce privești înainte, vezi că drumul este liber. Simțultendințelor este foarte puternic acum. Acesta este momentul să-ți scrii gândurile și sentimentele despre ceea ce vezi în viitor. Adesea, flash-urile tale intuitive vin brusc și neașteptat. Pe măsură ce îți înregistrezi predicțiile, îți construiești încrederea în abilitățile tale intuitive. Ai putea avea o conversație cu cineva care te atrage.

Pești
Este posibil să fii selectat pentru o poziție de conducere într-un grup sau organizație. S-ar putea să ți se ceară să ajuți cu o strângere de fonduri sau să crești numărul de membri ai grupului din care faci parte. S-ar putea să fii pus la conducere. Ai ocazia sa faci mai multi bani. Acesta este un aspect bun pentru crearea unei surse de venituri.

Comentarii: