featured HOROSCOP

HOROSCOP 22 septembrie 2022

Berbec Sunteți ușor suspicios și aveți nevoie de dovezi de iubire, iar partenerul de viață nu este scutit de la astfel de cereri. Aveți grijă să nu exagerați cu cerințele voastre, pentru a nu crea o impresie greșită.

Taur
Se anunță o perioadă deosebit de prosperă pentru colaborări noi și parteneriate ce țin de domeniul afacerilor. Aveți abilități foarte dezvoltate atunci când vine vorba de îmbunătățirea situației financiare.

Gemeni
Nu încercați să forțați lucrurile, lăsați-le să vină de la sine, iar rezultatul vă va surprinde în mod plăcut. Veți reuși să realizați ceea ce vă propuneți, chiar dacă eforturile vor fi destul de semnificative.

Rac
Un câștig neașteptat vine să vă scoată din impas, nu aveți motive de îngrijorare, aceasta este doar o situație temporară. Se recomandă să evitați conflictele, dar și să vă revizuiți atitudinea. Este nevoie de toleranță și altruism.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Azi este vorba despre relaxare și momente vesele alături de persoane dragi. Nu faceți demersuri prea des în acest sens, dar iată că a sosit momentul în care să vă dedicați relațiilor de familie.

Fecioară
Gândirea pozitivă și spiritul de echipă sunt cele care vă vor scoate din impasul sentimental. Vă preocupă foarte mult relația de iubire, nu lăsați micile divergențe să evolueze în conflicte ample.

Balanță
Balanțele sunt destul de creative și se pot reinventa ca profesioniști oricând. Însă, nu se recomandă însă faceți schimbări radicale în planul carierei, căci ar putea fi totuși prea devreme. Învățați și aplicați treptat.

Scorpion
Este foarte posibil să primiți vizite neașteptate, să vă revedeți cu cineva drag și să petreceți un timp distractiv alături de oameni dragi. Aveți nevoie de odihnă, este bine să vă relaxați, să socializați și să ieșiți puțin din rutină.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Sunteți foarte încrezători și determinați să vă puneți ideile în practică. Probabil veți colabora cu câteva persoane de încredere care să vă înțeleagă și pe care să vă puteți baza. Este foarte important să fiți atenți la alegeri.

Capricorn
Este posibil ca situația financiară prosperă să vă permită să vă faceți planuri noi ceva mai ample, la care nu ați fi aspirat în mod obișnuit. Capricornii se lasă influențați de cei dragi, dar și motivați.

Vărsător
Micile escapade sunt bine-venite. Este important să uitați de grijile pe care le lăsați în urmă, dar nu și de responsabilitățile pe care le-ați lăsat la locul de muncă. În caz contrar, situația voastră financiară ar putea avea de suferit.

Pești
O persoană mai tânără din anturajul vostru vă solicită azi un împrumut, ceea ce vă dă oarecum planurile peste cap. Este o zi bună de a începe demersurile pentru schimbarea locuinței, lucru pe care l-ați planificat de ceva timp.

 

 

 

Comentarii: