featured LIFESTYLE

Shakira, primele declarații despre despărțirea de Pique: `Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi! `

Despărțirea dintre fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, și cântăreața Shakira, după 12 ani de relație și doi copii, a uluit planeta. Și chiar dacă cele două vedete de talie mondială n-au avere de împărțit, nefiind căsătoriți, povestea lor nu are parte de un final de catifea. Asta pentru că  apar din ce în ce mai multe informații care confirmă că Pique ar fi înșelat-o pe artista columbiană cu Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani, cu care acum și-a și asumat public relația, conform sportbull.ro.

Iar prima care a avut curaj să vorbească despre toată această telenovelă a fost Shakira. ”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

 

 

 

Comentarii: