featured LIFESTYLE

Arșinel, din nou la ATI! Ce spun medicii, de ce l-au internat iar pe marele actor

Alexandru Arșinel (83 de ani) a ajuns în urmă cu câteva zile la Spitalul Universitar din București și fusese internat pe secția de chirurgie plastică și reparatorie, din cauza unor leziuni ale tegumentului, cauzate de lipsa de mobilitate, de faptul că a stat mai mult în pat sau pe scaun. Însă evoluția îndrăgitului actor n-ar fi fost chiar bună. Așa că marți a fost dus la Terapie Intensivă.

”Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repausul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se arată în comunicatul transmis marți.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

Problemele par să îl copleșească pe directorul artistic al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din Capitală. N-a trecut decât o lună de când Arșinel schimba azilul de 4 stele în care fusese internat de unul dintre fii săi pentru o mai atentă îngrijire cu un pat la ATI, la Spitalul Clinic Fundeni.

A ajuns acolo într-o stare proastă, așa că având în vedere suferințele majore ale maestrului. i s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, cu endoscopie digestivă, însă, din păcate, nu i s-a descoperit sursa infecției. Cancan scrie că nici tomografia computerizată nu a ajutat, așa că Arșinel a rămas atunci câteva săptămâni sub supraveghere a medicilor și sub terapie antibiotică amplă. Ulterior acestui episod, copii actorului au decis să nu-l mai ducă la căminul din Snagov.

 

 

 

 

 

Comentarii: