HOROSCOP

HOROSCOP 23 iunie 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Este recomandat să te relaxezi față de o activitate pe care o faci, care a ajuns într-un punct mort sau ești presat de situații și nu mai găsești soluție sau scăpare la predarea lucrării, spun astrele.

Taur
Avem o mare încărcătură emoțională și nu prea de pricepi să gestionezi cum ar trebui, iar de aici apare și multă confuzie. Tu încerci să găsești soluții.

Gemeni
Este un moment în care ți se cere să fii foarte organizat și să te limitezi strict la agenda zilei. Dar nu prea îți reușește acest lucru. Totuși, se întâmplă și altele: primești vești bune din străinătate.

Rac
Ai ceva stres la locul de muncă, care poate degenera într-un proces sau într-o ceartă foarte serioasă. Soluția este să nu te apuci să cheltuiești din impulsivitate, chiar nu este momentul.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Vestea interesantă a zilei este că se și întâmplă ceva concret, ești propulsat într-un alt proiect. Ba chiar vin oferte de unde nici nu te aștepți. Cineva îți propune o colaborare. Ești foarte interesat de ea.

Fecioară
Găsești cuvintele potrivite, pentru a consolida relația amoroasă în care ești implicat. Dacă încă ești în căutare sau tocmai ce te-ai îndrăgostit, ai toate șansele să reușești ca să pătrunzi în inima persoanei pe care o dorești.

Balanță
Este o zi marcată de confuzie, de încurcături, de stres, iar soluția este în primul rând să te relaxezi. Cu cât apeși pedala de accelerație, sperând să găsești o rezolvare, nu vei face decât să agravezi un conflict.

Scorpion
Te-ai asociat cu persoana greșită, fie ai vrut să demonstrezi că ai bani și te-ai aruncat în cheltuieli peste măsură. Acum ar fi momentul să cam strângi cureaua și să cumperi doar ceea ce e strict necesar.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Familia te ajută într-un proiect sau te sprijină să achiziționezi ceva sau poate chiar te sponsorizează să faci o afacere sau un proiect. Ai o comunicare bună cu cineva mai în vârstă.

Capricorn
Trebuie să ai grijă la tot ce ține de casă, pentru că ceva nu este în regulă la electrocasnice. Mai verifică-le din când în când. Ai grijă la cheltuielile pe care le faci.

Vărsător
Ești sigur pe tine, pe forța ta interioară. Această atitudine te va ajuta să câștigi, fie că este vorba de un conflict iar tu ai ultimul cuvânt de spus.

Pești
Pare ciudat, dar într-o lume în care toți se ceartă între ei, rude, prieteni, parteneri de afaceri, la tine astăzi este exact opusul. Te bucuri de tot sprijinul familiei, al celor dragi și îți va fi ușor.

 

 

 

 

Comentarii: