HOROSCOP

HOROSCOP 24 august 2021

Berbec Starea dumneavoastră de spirit nu este în acord cu planurile pe care vreți să le finalizați, așadar luați-vă o pauză de la lucrurile care nu sunt benefice şi încercați să vă relaxați. Problemele care apar pe planul emoțional pot fi rezolvate uşor dacă evitaţi discuţiile în contradictoriu şi nu mai luați totul atât de personal.

Taur
Se pare că această zi este una productivă şi plină de energie, totul merge ca pe roate şi nu vă este greu să ignorați criticile pe care vi le aduc diverse persoane. Nu ar strica totuşi să vă păstrați puţină modestie şi să nu vă lăsați duşi de val. Din punct de vedere financiar, e posibil să primiți o datorie mai veche de care poate nici nu mai aveați habar.

Gemeni
Cu răbdarea treci marea, așadar este bine să nu vă pripiți când vine vorba de proiectele de viitor care v-au fost recomandate la locul de muncă. Discutați cu familia şi persoana iubită şi cereți-le o idee, un sfat; este posibil să vă ofere idei noi şi soluţii la care poate nici nu v-ați fi gândit. Bucurați-vă de natură și faceți o plimbare.

Rac
Chiar dacă vă doriți să petreceți mai mult timp cu familia și prietenii, acest lucru va trebui să mai aștepte, căci încă aveți multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Nu este exclus să lucrați peste program, să faceți ore suplimentare și să vă rupeți chiar și din timpul liber pentru a vă respecta sarcinile.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Nu ați prevăzut anumite cheltuieli care trebuie făcute în perioada ce urmează, conform horoscopului. Va fi nevoie să cheltuiți din economiile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului și nu este exclus să faceți o gaură semnificativă în bugetul destinat inițial vacanței. Aveți grija la cum vă organizați cu banii și la achizițiile pe care le faceți.

Fecioară
Printre cele mai importante calități ale nativilor Fecioară se numără capacitatea de a comunica foarte bine cu cei din jur. Astfel, vă exprimați foarte bine ideile și vă faceți înțeleși cu ușurință, iar în acest fel evitați mai multe polemici și chiar conflicte. Aveți tendința de a fi destul de critic cu cei din jur, dar într-o manieră constructivă și binevoitoare.

Balanță
Tensiunile şi supărările de la locul de muncă vă cam pun beţe în roate pe celelalte planuri, iar asta vă descurajează. Chiar dacă vă doriți ce e mai bine pentru persoanele apropiate dumneavoastră, e posibil ca acestea să nu fie în acord cu sfaturile dumneavoastră, aşadar acordați-vă mai multă atenţie şi ascultați-vă intuiţia!

Scorpion
Relațiile de colaborare pe care urmează să le stabiliți vor fi dintre cele mai solide, conform horoscopului. Intrați în parteneriate care se anunță longevive și colaborați cu oameni foarte bine pregătiți de la care aveți de învățat. Nu este exclus ca aceștia să fie pe placul dumneavoastră și să legați prietenii strânse, de durată.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Este posibil ca întâlnirea cu nişte cunoștințe vechi să stârnească regrete şi păreri de rău. Focalizați-vă atenţia pe ceea ce este cu adevărat important pentru dumneavoastră, unele lucruri nu mai pot fi readuse la viaţă ca odinioară. Veți primi un cadou sau o atenţie care vă va ridica moralul.

Capricorn
Printre cele mai mari temeri ale dumneavoastră se numără teama de a nu fi dezamăgiți sau abandonați. Aceasta este motivația pentru care tindeți să deveniți foarte atașat de către cei din jur și chiar dependent de aceștia. Nu este rău să fiți sensibil și empatic cu cei din jur, dar v-ar putea ajuta o doză mică de egoism sau independență.

Vărsător
Este posibil să fiți prins la mijloc într-un conflict și să nu puteți ieși fără a participa efectiv. Este indicat să vă apărați concepțiile și principiile, să acționați în conformitate cu acestea și să nu vă lăsați influențat. Încercați să fiți voi înșivă, dar nu ostentativ. Rămâneți cerebrali și deschiși către comunicare.

Pești
Este momentul potrivit să duceți la bun sfârșit proiectele personale pe care vi le-ați propus, în special pe partea sentimentală. Veți primi laude şi aprecieri însă aveți grijă la cei care vă dau târcoale! Gândurile lor nu sunt întotdeauna cele mai bune, e important să vă păstrați încrederea în forțele proprii…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: