HOROSCOP

HOROSCOP 24 ianuarie 2021

Berbec Berbecii ar putea avea o relaţie uşor tensionată astăzi cu persoana iubită. Pentru a asigura liniştea, ar trebui să înveţe să mai facă şi ceva compromisuri. Concentrează-te pe acţiuni de lungă durată, deşi firea ta dinamică ar putea să te îndrepte spre altceva.

Taur
Taurii sunt foarte buni mentori astăzi, şi vor avea o intuiţie surprinzătoare. Le vor fi de mare ajutor celor din jur. Multumeşte-te si cu viaţa cotidiană astăzi. Vestile bune, informaţiile utile sau sprijinul necesar vor apărea în calea ta când te aştepţi mai puţin.

Gemeni
Gemenii îşi vor da toată silinţa să termine în timp record activităţile pe care le-au planificat. Adevarul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru imparţial pentru a media un conflict, iar nativii Gemeni vor fi ideali în această situaţie.

Rac
Deşi au tendinţa de a spune tot ceea ce gândesc ar fi bine ca astăzi să nu se lase purtaţi de decizii impulsive. Altcineva alături de tine oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă, însă orgoliul ar putea să îşi stea în cale sprea a lua decizia potrivită.

CITEȘTE ȘI: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Leu
Munca va fi cam absentă astăzi şi vei prefera să petreci timpul cu cei dragi. Reuşeşti, însă, să ii mobilizezi pe ceilalţi la treaba, datorită abilităţilor tale native de lider. Astfel, veţi ajunge împreună la un rezultat demn de laudă.

Fecioară
Inspiraţie va fi la cote maxime. Nativii fecioară vor reuşi să rezolve unele probleme apărute din senin. Vei da randament în activităţi în care va trebui să îi motivezi pe ceilalţi, când nu prea au chef de treabă.

Balanță
Balanţele reuşesc să încheie un contract pe care l-au aşteptat mult timp. Pe seară, vor avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Scorpion
Scorpionii tind să fie delăsători în ceea ce priveşte sănătatea. Ar fi indicat să se mai şi odihnească, potrivit astrelor. Arată-le tuturor de ce eşti capabil şi fii deschis când primeşti deoarece le meriti!

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Săgetătorii se vor implica în noi proiecte care le pot da mari bătăi de cap, dar de pe urma cărora vor avea mari satisfacţii. Nu te aştepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii. Această modalitate de gândire ar putea aduce conflicte nedorite.

Capricorn
Cei nascuţi în zodia Capricorn vor face investiţii despre care apropiaţii ar putea crede că nu sunt inspirate. Acestea vor aduce, însă, câştiguri semnificative. Ia o pauză de la sarcinile noi pe care ţi le-ai asumat, pentru a achita o restanţă ce se cere a fi adusă la zi.

Vărsător
Vărsătorii vor fi foarte conştiincioşi şi nu vor renunţa la a finaliza activităţile de serviciu. Poveştile celor din jur te vor atinge rapid la coarda sensibila. Nu trebuie, însă, să accepţi să te impovărezi şi cu problemele lor.

Pești
Peştii vor trebui să dea dovadă de răbdare şi prudenţă. Astfel, iniţiativele lor se vor bucura de succes. Vei avea de luat o decizie importantă, aşa că nu te lăsa influenţa de emoţii şi mergi cu varianta ce mai raţională.

 

 

 

 

Comentarii: