HOROSCOP

HOROSCOP 24 martie 2023

Berbec Te-ai hotărât ca să iei o pauză de la rutina zilnică și să faci anumite activități pe care nu le faci de obicei. Fie ca este vorba să te urci în mașină și să conduci către nicăieri până în momentul în care ajungi într-un loc care te mulțumește, fie că este vorba de a face activități casnice pe care nu te-ai fi gândit vreodată să le faci, totul se va dovedi benefic.

Taur
O mare parte din planurile pe care ți le-ai făcut vor deveni realitate. Fie că este vorba despre planuri ce țin de viața ta profesională, fie că este vorba de planuri familiale, acestea se vor împlini cu siguranță. Acest lucru te va bucura și îți va da extrem de multă forță de muncă, astfel încât pe parcursul acestei zile rezolvi fiecare sarcină pe care o ai și ești extrem de eficient.

Gemeni
Nu ești deloc sigur pe tine însuți de la un timp. Tocmai tu, care debordai de încredere, ai ajuns să pui la îndoială fiecare lucru pe care îl faci. Chiar dacă poate ai avut parte recent de un eșec, nu ar trebui să lași acest lucru să te afecteze, deoarece până și cei mai de succes oameni o mai dau în bară din când în când.

Rac
Ai început lucrul la un nou loc de muncă nu cu mult timp în urmă și, deși inițial erai puțin sceptic, pe măsură ce a trecut vremea, a început să îți placă tot mai mult ceea ce faci. Acum ai ajuns în punctul în care îți dorești să primești din ce în ce mai multe sarcini și responsabilități, pentru că ești de părere că poți face față și că le poți îndeplini.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Ai muncit foarte mult în ultima vreme, iar efortul depus își spune cuvântul. Astăzi ești puțin cam obosit și nu te simți capabil să îndeplinești sarcinile care îți revin la capacitatea la care le-ai îndeplini în mod normal. De aceea vei amâna îndeplinirea sarcinilor care nu sunt urgente și îți vei canaliza atenția doar asupra celor care nu pot fi amânate.

Fecioară
Un moment important al vieții tale începe astăzi. Ești puțin speriat de ce s-ar putea întâmpla, deoarece ceea ce vei face este cu totul nou pentru tine. Cu toate acestea, după ce vei începe, îți vei da seama că te descurci de minune și începe chiar să îți placă. Îți dorești doar să te dezvolți, atât pe planul profesional, cât și pe planul personal.

Balanță
Relațiile cu membrii familiei tale merg foarte bine, așa cum au mers, de altfel, dintotdeauna. Relația cu partenerul este doar lapte și miere. Vă înțelegeți numai din priviri și ați ajuns la un punct în care compania celuilalt vă face o atât de mare plăcere, încât atunci când aveți posibilitatea renunțați la alte activități pentru a putea petrece timpul împreună.

Scorpion
Ești o persoană extrem de bună, care sare mereu în ajutorul celor din jur atunci când este nevoie. Ai ajutat și vei ajuta în continuare atunci când vei putea face acest lucru și este foarte bine, pentru că astfel nu doar că îți câștigi simpatia celor din jur, lucru care oricum nu reprezintă scopul acțiunilor tale, dar și consolidezi relațiile cu cei apropiați ție.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Pe planul profesional simți că nu ești suficient de împlinit. Ești ferm convins că ai putea oricând să faci mai mult decât în prezent însă ai ajuns la concluzia că la actualul tău job ai cam făcut tot ce era de făcut și că acesta nu îți mai permite să te dezvolți mai mult decât ai făcut-o deja. De aceea, astăzi ești în căutarea unui job nou, care să îți ofere mai multe responsabilități.

Capricorn
Te pregătești de ceva vreme de un moment important pentru tine. Ai muncit foarte mult, ai depus tot efortul care îți stătea în putere, iar acum nu faci altceva decât să speri că totul va merge așa cum ți-ai planificat. Astăzi este ziua cea mare, iar emoțiile ating cel mai înalt prag posibil. Cu toate acestea, reușești să ți le stăpânești și să îți faci treaba ca la carte.

Vărsător
O petrecere sau întâlnire pe care un membru al familiei a organizat-o în scopul celebrării unui moment fericit din viața lui s-ar putea sa fie anulată din motive obiective. Cu toate acestea, tu nu vei fi deloc fericită, întrucât îți anulaseși toate planurile pentru această zi doar pentru a putea participa la această întâlnire și a putea sărbători alături de persoanele dragi ție.

Pești
Intuiția este cea pe care te bazezi în marea parte a timpului. De cele mai multe ori, aceasta îți este de ajutor și te scoate din situații-limită. Însă, când vine vorba de decizii de serviciu sau de unele cu o importanță majoră, ar trebui să analizezi situația puțin și pe cale rațională. Intuiția ar trebui folosită doar după ce toate soluțiile găsite pe cale rațională eșuează.

 

 

 

 

 

Comentarii: