LIFESTYLE

Vestea așteptată de toată lumea, s-a aflat în sfârșit! Ea este vedeta care o va înlocui pe Gina Pistol la `Chefi la cuțite`

Fanii celui mai popular talent-show culinar așteaptă cu nerăbdare debutul noului sezon, mai ales că este ultima dată când ”Chefi la cuțite” o va avea ca prezentatoare pe Gina Pistol.

Dar întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost oare cine îi va lua locul iubitei lui Smiley, alături de Chef Cătălin Scărlătescu,  Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu, la Antena 1?

 

Până la urmă s-a aflat. Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, este aleasa. Nu este prima dată Irina îi ia locul Ginei, bruneta a mai făcut asta atunci când blonda a fost diagnosticată cu COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a declarat Gina Pistol.

Comentarii: