LIFESTYLE

S-a aflat adevărul până la urmă! Vrea sau nu vrea Delia copii? Prietenii dau din casă

Îndrăgita artistă Delia a fost nu de mult în centrul unui scandal monstruos din cauza unor declarații controversate. Intens dezbătută național de tabloidele cele mai cunoscute, problema copiilor Deliei devenise una de interes general.

Așa că Delia a avut răbufniri pe rețelele sociale, susținând printre altele că lumea ar trebui să-i premieze pe cei care nu doresc să aducă pe lume copii. Și de acolo, s-a iscat vârtejul. Dar unde este oare adevărul? Prietena Deliei, fosta ei dansatoare, Andreea Popescu, a explicat pentru Click.

„Ba Delia vrea copii, Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată, sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani.

Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, ne-a declarat Andreea Popescu, care peste câteva zile va aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei.

 

 

Comentarii: