HOROSCOP

HOROSCOP 25 septembrie 2021

Berbec Te afli într-un punct culminant în ceea ce privește situația ta emoțională. Este posibil ca la un moment dat să erupi ca un vulcan. Nu trebuie să îți fie rușine să te eliberezi de aceste emoții. Deschide-ți porțile comunicării și simte-te liber să spui ceea ce simți, chiar dacă cei din jur nu te vor încuraja în acest demers!

Taur
Principala ta preocupare este să ai grijă atât de tine, cât și de cei din jur. E în regulă să faci acest lucru, dar asigură-te că o faci într-un mod care să nu îți epuizeze toate energiile de care dispui. Cheia este să oferi sfaturi celor care au nevoie de ele, iar apoi să lași situația în mâna lor. Nu ești responsabil pentru acțiunile altora.

Gemeni
Tot timpul din această zi îl vei dedica propriei persoane. Vei căuta diferite metode pentru a te dezvolta personal. Orice informație o vei trece prin filtrul minții tale și vei extrage din ea ceea ce îți va fi ție de folos. Te vei refugia în biblioteca personală, după care vei împărtăși gândurile tale cu cineva apropiat, care să îți înțeleagă setea pentru cunoaștere.

Rac
Adesea ne întrebăm: „De ce eu?”. S-ar putea să simți că îți adresezi această întrebare mai des decât oricine altcineva. Viața ta pare uneori ca o plimbare cu un roller-coaster care nu se termină niciodată. În adâncul sufletului tău, îți dai seama că lucrurile nu ar putea decurge altfel. Dacă ai posibilitatea, încearcă să iei o pauză de la lucrurile din această zi.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Leu
S-ar putea să ai impresia că mintea ta bâzâie precum o albină astăzi. Acesta este un lucru pozitiv. Sunt multe informații pe care trebuie să le procesezi acum. Te-ai gândit să cumperi niște electronice noi sau diferite ornamente pentru casa ta? Acum este momentul oportun să faci câteva cercetări asupra acestui proiect înainte de a-ți scoate portofelul.

Fecioară
Deși, în general, ai impresia că poți rezolva toate problemele de unul singur, cei dragi sunt lângă tine pentru a-ți reaminti că te vor sprijini indiferent de situație. Ei se oferă să te ajute cu toate resursele de care dispun. Acceptă ajutorul lor și încearcă să înțelegi că nu le poți face pe toate de unul singur. Uneori, ai nevoie de o mână de ajutor sau chiar de o pauză.

Balanță
Trezește-te de dimineață și pune-te pe treabă! Ai o mulțime de energie pozitivă care ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce trebuie să faci. Energia planetară este de partea ta. Profită de asta pentru a spune ceea ce gândești și a te apropia de locul în care ar trebui să fii. Partea ta activă, dar și cea receptivă sunt în acord astăzi.

Scorpion
Simte-te liber să spui ceea ce gândești astăzi. Se pare că nimeni nu ți-a auzit punctul de vedere de ceva vreme și este important ca persoanele din jurul tău să îl audă. Doar pentru că oamenii nu îți cer opinia în mod direct, asta nu înseamnă că ea nu este valabilă. Ai o intuiție absolut incredibilă pe care mulți nu o văd.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Romantismul, familia și distracția se află în topul priorităților tale în această zi. Este în regulă să cheltuiești bani în aceste direcții și să nu te gândești neapărat să îi pui deoparte. Este o situație benefică pentru moment, dar Universul tinde să aducă schimbări bruște și uneori nedorite. Asigură-te că pe termen lung economisești niște bani pentru mai târziu.

Capricorn
Trebuie să fii conștient că nimeni nu se va îngriji de nevoile tale mai bine decât tine. Așadar, ridică-te și rezolvă lucrurile! De asemenea, există o mulțime de persoane bârfitoare în jurul tău cărora ai putea fi tentat să li te alături. Nu te antrena în astfel de discuții, pentru că nu ești demn de un astfel de comportament!

Vărsător
Ascultă cu atenție adierea „vântului”, pentru că răspunsurile se vor sufla chiar în fața ta în această zi. Este momentul să reiei legătura cu persoanele pe care nu le-ai mai auzit de mult timp. Îți vei da seama că poți fi destul de productiv acolo unde te aștepți cel mai puțin. În mod ironic, cu cât planifici mai puțin, cu atât vei reuși să duci mai multe lucruri la bun sfârșit.

Pești
Astăzi, s-ar putea să încerci pe cât posibil să eviți un angajament. Nu încerca să pasezi altor persoane responsabilitatea ta. Trebuie să fii tare și să-i lași pe cei din jur să îți cunoască gândurile, chiar dacă ai impresia că îți vor fi rănite sentimentele. Important pentru tine este să îți protejezi emoțiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: