HOROSCOP

HOROSCOP 26 iulie 2020

Berbec Mai bine stai pe loc, fără a-ţi exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal şi o decizie luată acum sau o concluzie extrasă prea devreme ar putea genera mai târziu o complicaţie. Deja ai o idee despre felul în care se vor încheia aceste aspecte, dar mai bine mai aştepţi. E posibil ca finalul să se modifice în ultima clipă şi să regreţi că te-ai pripit. Dacă te gândeşti bine, vei descoperi că situaţia aceasta are totuşi două direcţii diferite de interpretare sau de evoluţie, deci mai aşteaptă înainte de a te alege încotro!

Taur
Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil.

Gemeni
Unii nu-şi dau seama că eşti într-o pasă cam vulnerabilă şi-ţi vorbesc pe un ton care va lăsa urme asupra ta. Te deranjează, desigur, felul în care ţi se adresează, pentru să unii te judecă, te critică, te atacă pe nedrept. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi, ci să aştepţi ca furtuna emoţională să se mai liniştească, pentru că, după ce treci de şocul iniţial, s-ar putea să vezi şi tu lucrurile din aceeaşi perspectivă. Acum, când eşti afectat de ce auzi, e greu de crezut că le vei da dreptate, şi suferi în sinea ta.

Rac
Nu eşti în toane prea bune iar cei care îţi ţin companie toarnă şi ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată. Totul porneşte de la atitudinea negativistă şi pesimistă cu care îţi începi ziua şi, colac peste pupăză, apar tot felul de alte motive de supărare pe parcurs. Dai mereu de oameni trişti, împovăraţi de tot felul de probleme, şi, adunându-le cu ale tale, transformaţi orice discuţie într-un cor al plângerii la care fiecare îşi aduce contribuţia. Ca să ai totuşi o zi reuşită, ar trebui să fugi de oameni încărcaţi negativ care te vor molipsi şi pe tine cu ale lor!

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Starea ta emoţională nu e deloc la înălţime, se vede că ai ceva greu pe suflet şi nu găseşti cuvintele potrivite pentru a împărtăşi şi altora ce e cu tine. E o povară greu de suportat, dar e nevoie de un efort de voinţă din partea ta ori să-ţi rezolvi problema, ori să o recunoşti în faţa celor din jur. Nu înseamnă că altul îţi poate rezolva ţie situaţia încurcată, dar te va ajuta enorm şi simpla prezenţă a celor care înţeleg prin ce treci. Poţi primi de la ei ceva mai multă energie pentru a merge mai departe, fără să aluneci spre o zonă periculoasă pentru psihic.

Fecioară
Cineva s-ar putea simți obligat să-ți ofere unele informații, chiar dacă nu i le-ai solicitat. Ai grijă să nu respingi aceste informații fără să le iei în considerare în mod corespunzător. Această cunoaștere îți vine dintr-un motiv anume și este posibil să fie informațiile de care ai nevoie acum pentru a completa puzzle-ul. Nu ignora nimic, indiferent de aspectul ezoteric.

Balanță
E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relaţiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliţi laolaltă!

Scorpion
Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasă, nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru că ştii cât de impresionabil eşti şi vei lăsa orice activitate care ţi s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poţi. Prezenţa ta le face bine!

CITEȘTE ȘI: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Emoţiile dau în clocot, dar e greu de spus ce simţi. E o combinaţie între nerăbdare şi reţinere, între atracţie şi fugă de ceea ce urmează să se întâmple, încât multă lume va considera că eşti capricios şi schimbător de la o oră la alta. Eşti o fire emotivă, aşa e, treci totul prin prisma inimii, şi te comporţi aşa cum îţi transmite sufletul. Va exista la un moment dat un conflict între minte şi simţire, iar tu vei fi la mijloc neştiind căreia să-i dai prioritate. Ca de obicei, sentimentele sunt cele care înving la tine, dar să nu crezi că ceea ce îţi spune mintea va renunţa aşa de uşor la luptă!

Capricorn
E o plăcere să te afli în compania prietenilor, pentru că ei sunt alături de tine cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stă lor în putinţă. Cere-le ajutorul, nu încerca să le faci pe toate singur, pentru că azi chiar ai la cine apela. Există cel puţin o persoană care deţine soluţia la problema care te frământă, dar aşteaptă doar să-l soliciţi. Nu va interveni fără acceptul tău, deci e bine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut într-o anumită situaţie pe care el o consideră floare la ureche.

Vărsător
Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluţia la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, dar merită să-ţi concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ai dori tu, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, ca nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

Pești
Iubirea nu e întotdeauna locul celor mai frumoase poveşti, ci dimpotrivă, poate fi şi planul celor mai triste evenimente. Pregăteşte-te pentru o surpriză neplăcută ce are la bază relaţia ta de iubire, ori pentru că cel drag trece prin momente dificile şi îţi respinge încercările de a-i fi de ajutor, ori pentru că însăşi relaţia voastră trece azi printr-un moment fragil. La bine şi la greu îşi arată iubirea adevărata valoare, ca atare nu te lăsa intimidat de răceala sau ostilitatea care se resimte între voi, ci luptă cu aceste oprelişti. Dacă ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cât de subţire e iubirea voastră!

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

Comentarii: