HOROSCOP

HOROSCOP 26 iunie 2021

Berbec Siguranța familiei va fi punctul central al preocupărilor tale. Tensiunile dintre tine şi superiorii tăi cresc, te simți hărțuit din punctul de vedere moral, aşa că hotărăşti să-ţi schimbi locul de muncă. Pentru ca să–ţi satisfacă dorințele, jobul nou va trebui să-ţi ofere un program flexibil și să poţi realiza mulţi bani.

Taur
Lăcomia te împinge să consumi alimente care îţi pică greu la stomac, astfel că vei fi lipsit de vlagă. Vei ieşi din situații complicate evitând polemici care păreau că te vor răpune. Abilitățile strategice îţi permit să începi proiectul mult visat. Te poți relaxa mai mult, pentru că lucrurile s-au liniștit la locul de muncă, iar în jurul tău ai oameni cu care te simți bine.

Gemeni
Persoana visurilor tale trezește în tine o pasiune de neînchipuit. Decizi să-ţi iei concediu şi să te gândeşti doar la voi doi. Vrei ca totul să fie fără cusur şi-ţi impresionezi partenerul cu noi şi noi surprize. Vei face o plimbare în mediul rural, vei merge mult pe jos, cu un grup de prieteni sau cu familia.

Rac
Veștile bune îţi pot deschide noi perspective financiare. Situația ta financiară se va îmbunătăți, afacerea ta recent revizuită va înregistra un ritm ascendent şi va drena rezerve bunicele spre contul tău din bancă. Fiindcă nu mai eşti aşa stresat, viziunea ta va fi mai obiectivă, îţi vei gestiona în mod corespunzător şi afacerea, precum şi viaţa de familie.

CITEȘTE ȘI: Aleasa PERFECTĂ! Orice bărbat se mândreşte cu reprezentanta acestei zodii

Ce TIP de inteligență ai în funcție de zodie

Leu
Este favorabil să încerci să dezvolţi o afacere în mass-media, comerț, sau să începi să scrii. Eşti o fire comunicativă şi te poţi folosi de această calitate pentru a prospera în afaceri. Gurile rele ţi-au provocat multă confuzie şi tulburări în relaţie. Fii atent la ceea ce spui şi auzi, confuziile și neînțelegerile pot afecta întregul tău univers, care s-ar putea prăbuși într-o clipită!

Fecioară
Având în vedere starea ta de spirit fantezistă și extrem de sclipitoare, vei evita cu ușurință obstacolele relaționale. E bine să fii mai puțin impulsiV. Ești predispus la eforturi susținute, dar vei avea energia necesară pentru a-ţi duce ideile la bun sfârşit. Nu aștepta aprobarea altora, ia decizii singur, căci numai aşa vei realiza ceva important pentru viitorul tău.

Balanţă
Schimbările petrecute în jurul tău te vor ajuta să evoluezi. Eşti flexibil și, colaborând cu sufletul deschis, vei rezolva încetul cu încetul lucrurile care s-au agravat în timp. Te bazezi pe instinctele tale pentru a încheia afaceri benefice și fructuoase pentru securitatea ta financiară. Cuvintele tale au greutate și ai o mare putere de influență asupra celor din jur.

Scorpion
Bunul-simț și pragmatismul te vor ajuta să nu te pierzi în ideile tale trăsnite. Vei fi în formă maximă, dar ai grijă să nu încerci să-ţi depăşeşti limitele, în ciuda optimismului. Ai ceva discuţii cu rudele, vor ieşi scântei, dar vei fi foarte convingător în a-ţi crea şi impune premisele pentru succesul viitor. Gândirea ta e conservatoare, ceea ce te face să pari depășit de noile tehnologii.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Săgetător
Este timpul să pui capăt unei neînţelegeri care a apărut de ceva timp. Te exprimi în mod clar, cu mare uşurinţă, şi armonia interioară se va stabili, vei simți o seninătate care îţi va oferi un echilibru emoțional pe care nu l-ai mai simţit de ceva timp. Starea ta de spirit atrage norocul, vei fi inspirat pozitiv în a crea noi legături. Îți lipsește însă răbdarea de a lucra cu oamenii.

Capricorn
Este bine să fii atent la ceea ce mănânci, pentru a redresa unele dezechilibre din alimentaţie, care-ţi dăunează. Plutește ceva nou în aer. Eşti curios să explorezi aceste orizonturi noi, dar nu poţi să te abţii să nu întrebi „Cum să (…)?”, ceea ce te împinge să nu-ţi asumi riscuri. Unii dau vina pe lipsa ta de imaginație, alţii spun că eşti rău.

Vărsător
Te bucuri de viață, îţi urmezi impulsurile, te abandonezi visurilor tale. Drăgălășenii, farmec şi senzualitate… Tu știi mai bine decât oricine să creezi o atmosferă intimă, pentru ca partenerul tău să se simtă confortabil. Dragostea este doar pentru o zi sau pentru toată viaţa? Nu ai răspunsul și nici nu doreşti cu adevărat să-l afli, te bucuri de moment.

Peşti
Nu este nevoie să-i convingi pe cei din jur cât de încăpățânat eşti şi să le insufli ideile tale fixe. Nu vei găsi cu ușurință limitele corecte, dar dacă poţi un dialog liniştit, în termeni pur obiectivi, vei reuși să rezolvi orice problemă. Ești puțin preocupat de tine și s-ar putea să nu acorzi atenție suficientă unui prieten la nevoie. Din fericire, vei rezolva situația in extremis.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: