featured HOROSCOP

HOROSCOP 27 august 2022

Berbec Ar trebui să pui pauză și să te relaxezi pentru că ai nevoie de asta. Dacă vei refuza să iei o mică pauză, șansele să faci greșeli sunt destul de mari. Oricine are nevoie de momente de relaxare.

Taur
Sufletul tău are nevoie de atenție, așa că trebuie să faci lucruri care să îți aducă liniște și împlinire. Doar așa te vei putea încărca cu energie. Mergi la un spa, fă o plimbare în aer liber.

Gemeni
Începi ziua cu multă energie și cu poftă de viață. Contextul astral te poate împinge să faci unele excese, astfel că ar trebui să iei în calcul acest lucru și să te controlezi ceva mai mult. Dacă urmează să participi la o petrecere, mare atenție la felul în care te comporți.

Rac
Vei avea tendința de a te retrage în bula ta. Cei care te cunosc sunt obișnuiți cu această latură a ta, însă pentru persoanele noi din viața ta, comportamentul tău va fi destul de dificil de înțeles.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Leu
Nu intra în polemici și nici nu le atrage atenția celor care se încăpățânează să facă lucrurile greșit. Mai bine observi totul de la distanță. Nu este nevoie să intervii și nici nu ești dator.

Fecioară
Au existat tensiuni în relația cu partenerul de viață, dar situația va începe să se mai detensioneze. Comportamentul tău poate fi pus pe seama stresului asociat muncii. Trebuie să înveți să nu mai amesteci lucrurile.

Balanță
Vei rezolva câteva sarcini care au legătură cu jobul. Acest detaliu aparent nesemnificativ poate da naștere unui conflict de proporții în familie. Cei dragi îți pot reproșa că i-ai neglijat, astfel că va fi nevoie să te revanșezi.

Scorpion
Evită să dai bani cu împrumut astăzi, mai ales dacă este vorba despre o persoană pe care nu o cunoști chiar foarte bine. Riști să nu îi mai primești înapoi și să te alegi cu o gaură în buget.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
Vei avea parte de o revedere emoționantă la care evident că nu te așteptai. Întâlnirea te va da puțin peste cap. Deși nu dai această impresie și pari mereu stăpân pe situație, în realitate ești o fire foarte emotivă.

Capricorn
Ai putea intra în conflict cu o persoană din familie care îți va impune să ții cont de o serie de reguli vechi și care nu se potrivesc cu gândirea ta. Acest conflict între generații nu îți va face deloc bine.

Vărsător
Te va tenta să te întorci la o persoană din trecut care îți tot dă târcoale. Dar acest lucru se poate dovedi în viitor o greșeală foarte mare. Ar trebui să te gândești mult înainte de a face un pas de acest fel.

Pești
Ascultă-ți instinctul. Doar așa vei putea să iei cele mai bune decizii, indiferent că este vorba despre viața privată sau chestii legate de serviciu.

 

 

 

Comentarii: