HOROSCOP

HOROSCOP 27 iunie 2022

Berbec Poți renaște din propria-ţi cenușă, dar nu abuza de această energie, relaxează-te cât poţi de mult. Dacă nu ţii cont de asta şi te îngrijorezi din nimic, te vei simți agitat și vei avea o mulțime de probleme de concentrare.

Taur
Ai grijă ca nevoia ta de expansiune să nu deranjeze pe cei din jur, stai un minut pe tușă, detaşează-te, vei vedea totul mai clar şi toate barierele din drumul tău vor pica. Ești foarte analitic azi.

Gemeni
Reuşeşti echilibrul pe care l-ai visat de mult timp pe plan financiar. Ar fi bine să-l şi păstrezi! Iese la iveală și petrecărețul din tine azi. Ai un chef nemaipomenit să te distrezi și să risipești grijile.

Rac
Nu arăta nimănui că ai fi dependent de o anumită persoană, lucru material sau bani, căci asta te va face vulnerabil. Ideal ar fi să-ţi găseşti un hobby care să te facă să uiţi de aceste gânduri.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Leu
E posibil să fie nevoie să faci mai multe călătorii pentru a ajunge să-ţi îndeplineşti misiunea sau proiectul propus, să realizezi personal o multitudine de abordări și contacte. Relaţia cu persoana iubită nu e chiar bună.

Fecioară
Vei avea posibilitatea să aprofundezi o prietenie mai veche. Vei demasca inamicii şi situaţiile dificile se vor transforma în avantajul tău. Cu greu vei fi dispus să faci anumite concesii şi asta numai pentru că ai nevoie de sprijin.

Balanță
Poți obține înțelegerea partenerului tău cu un simplu „mulţumesc” sau o îmbrăţişare. Nu este cazul să te simți neajutorat și înțeles greșit. În realitate, este doar o analiză proastă din partea ta pentru că nu-ţi manifeşti deschis sentimentele.

Scorpion
Poți bloca instinctiv reconcilieri pozitive. Ca să eviţi acest lucru, este bine să încerci experiențe noi care sunt acum disponibile pentru tine și să profiţi de ocazie. Știi să fii determinat și atent la detalii atunci când îţi urmăreşti interesele.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Săgetător
Trebuie să înţelegi că, pentru a dezvolta portofoliul de clienţi, este bine să fii prietenos și să ai un rol esențial, să fii popular între prieteni. Dedică-ți timp pentru a reflecta, a studia şi pentru a-ţi dezvolta abilitățile analitice.

Capricorn
Te ocupi de anumite mărunţişuri care nu se încadrează neapărat în şablonul tău preferat de viață. Nu vrei să fii tratat rău de cei din jur, ca un maniac, și să te arate ca un exemplu negativ, pentru lipsa ta de acţiune.

Vărsător
Vei fi mai sensibil la complimente, dar şi la critici. Dornic să atragi atenția, te comporți fermecător și eşti atractiv. Îţi poţi atinge obiectivele într-o clipită, numai că vei fi prima victimă a jocului tău, pentru că știi când să te opreşti.

Peşti
Vei descoperi multe satisfacții, iar persoanele pe care le vei întâlni te vor ajuta să descoperi orizonturi noi. Nimic nu scapă ochiului tău critic şi, dacă ceva nu-ţi convine, te exprimi în mod clar, fără să-ţi pese că jigneşti.

 

 

 

Comentarii: