LIFESTYLE

Pare că are viața perfectă, dar Mirela Vaida a trecut printr-o adevarată dramă! A pierdut două sarcini înainte să devină, ce îi spuseseră medicii

Mirela Vaida are succes în televiziune, e și cântăreață aplaudată de folclor și are o familie de nota 1o. Prezentatoarea TV are trei copii și un soț care îi este alături necondiționat, dar nu a fost totul așa cum este acum.

Mirela Vaida a mărturisit că a trecut prin momente de deznădejde înainte să devină mamă pentru prima dată. Pierduse două sarcini, trecuse de 3o de ani și i se părea că nu-și va putea vedea visul împlinit.

Una dintre sarcini, prezentatoarea TV a pierdut-o chiar în timpul unui concert. Și după această nenorocire, Mirela avea să fie lovită din nou. Medicii i-au spus că sunt șanse mici ca ea să mai rămână gravidă natural, iar dacă nu reușește până la vârsta de 35 de ani, atunci singura ei posibilitate ar fi fertilizarea in vitro, a povestit artista în cadrul podcastului găzduit de Valentin Sanfira.

„Am avut noroc de soțul meu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.”, a mărturisit Mirela Vaida.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să mănânce un BĂRBAT pentru a avea copii SĂNĂTOȘI

Prezentatoarea de la Acces Direct a luat-o atunci pe calea credinței. Și s-a întâmplat minunea, doar că de frică, a păstrat-o doar pentru ea și bărbatul ei. Pe Carla, fetița ei, a născut-o natural.

„Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani.”, a adăugat Mirela Vaida, care mai are încă doi băieți, pe Vladimir și pe Tudor.

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci.”, a mai declarat Mirela Vaida.

 

 

 

 

Comentarii: