LIFESTYLE

Iubita lui Reghecampf știe? Anamaria Prodan zice că vorbește non-stop cu soțul care a făcut copil cu altă femeie

Instanța a decis ca Laurențiu Reghecampf să-i plătească pensie alimentară retroactiv lui Laurențiu Junior. Dar și că are dreptul să-și ia copilul 2 weekenduri pe lună, plus anumite perioade de vacanță și sărbători legale.

Ce părere are însă Anamaria Prodan? Agentul de fotbaliști nu se pronunță, însă susține că fiul ei și al lui Reghe n-ar fi dispus să petreacă timp cu tatăl lui.

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.”, i-a mai spus Anamaria Prodan la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Și tot acolo, Prodanca a mai făcut unele afirmații care cu siguranță nu-i vor plăcea actualei partenere a antrenorului plecat în Azerbaidjan, cu care Reghe are și un copil nou-născut.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(..) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. NU va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui.
O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos.”, a spus Anamaria Prodan, la Prima TV.

 

 

 

 

Comentarii: