featured HOROSCOP

HOROSCOP 28 august 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Este o zi minunată pentru a vă cufunda în creativitate sau pentru a purta discuţii de natură sentimentală cu persoana iubită. Cu multă răbdare, înţelegere şi bunătate veţi reuşi să treceţi peste toate problemele.

Taur
Vreţi să demonstraţi celor din jur că sunteţi capabili de proiecte uimitoare, inovatoare. Este o zi ideală pentru a face tot ce vă stă în putinţă pentru a vă crea o carieră în domeniul visat, dar aveţi grijă la mesajele mixte dintre prieteni și colegi.

Gemeni
Încercaţi să luaţi o pauză, să vă eliberaţi de stres şi să uitaţi de toate proiectele. Relaxaţi-vă, încărcaţi-vă bateriile cu energie apoi reveniţi în forţă pentru a le demonstra celor din jur că sunteţi capabili de lucruri măreţe.

Rac
Știți că este foarte important să fiți mereu conectat cu locul în care vă petreceți cel mai mult timp, așa că vă gândiți serios să vă apucați de o redecorare, o reorganizare.

CITEȘTE ȘI: Cum să ai o căsnicie fericită în funcție de zodia partenerului

Leu
Dorința de a face scufundări și de a găsi comori pierdute pe care le ascunde fundul oceanului reflectă starea dumneavoatră emoțională dezechilibrată. Vă pierdeți în detalii și fugiți de problemele relației amoroase.

Fecioară
Este foarte important să fiți atent pe cine ajutați, s-ar putea să aveți îndoieli în privința acțiunilor tale si să ia amploare un conflict fără precedent. Încercați să fiți mai atent și cu persoana iubită și nu mai neglijați cerințele.

Balanță
Cu ajutorul energiei ajutaţi alte persoane să rezolve numeroase probleme. Totuşi, aveți grijă la nivelul de energie. Nu ar fi bine să vă treziţi, spre seară, că aveţi probleme din cauza epuizării.

Scorpion
Este puţin probabil să aveţi chef de afaceri sau de întâlniri, astfel că vă îndreptaţi atenţia spre timpul petrecut alături de familie. Nu aveţi prea multă energie pentru a vă bate capul cu lucruri inutile.

CITEȘTE ȘI: Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Săgetător
Sunteți în pericol, astăzi, de a vă implica într-un conflict cu o persoană apropiată. Există riscul de a se arunca multe cuvinte grele. Încercaţi să daţi un exemplu, să întoarceţi şi celălalt obraz.

Capricorn
Ori bănuiți că partenerul de viaţă vă înşeală, ori vă certaţi cu şeful la serviciu şi riscați să fiți dat afară. Rămâneți calm şi încercați să adunați toate informaţiile necesare, înainte de a vă implica într-o confruntare.

Vărsător
Aveți tendința să vă entuziasmați și acest lucru este bun, însă nu forţați lucurile, destinul îşi va urma cursul firesc. Foarte important, astăzi, fiți foarte atent la persoanele cărora le încredințați anumite secrete.

Pești
Ieșiți puțin din rutină, din zona de confort. În plan profesional, poate să apară o oportunitate grozavă, așa că urmăriți indiciile și semnele pe care vi le trimite Universul. În cuplu, evitați discuțiile în contradictoriu.

 

 

 

 

Comentarii: