HOROSCOP

HOROSCOP 28 Mai 2022

Berbec Ai la dispoziție 7 luni pentru a face schimbarea de care ai nevoie. Îți vei da seama că simți o nevoie puternică de eliberare. Poate că trebuie să scapi de legăturile unui grup din care faci parte. Mergi mai departe!

Taur
Nu trebuie să te aștepți la schimbări majore astăzi. Cu toate acestea, procesul pe care l-ai început acum trei sau patru ani se va accelera ușor. Îți schimbi punctele de acostare ale identității tale, ideile care te fac să fii sigur pe tine. Familia, mediul și educația ta nu mai contează la fel de mult ca bazele tale spirituale. Nu-ți fie frică!

Gemeni
Este o zi pozitivă în care începi să simți indiciile unei schimbări majore. Această nouă fază va dura șapte luni. Pe măsură ce progresează, vei găsi o mai mare libertate de exprimare. Așteaptă-te să treci în mare viteză la subiectele pe care le eviți de obicei. Este posibil să apară unele fricțiuni cu frații în următoarele câteva luni.

Rac
Sistemul solar schimbă vitezele și este susceptibil să declanșeze o mare transformare care va dura șapte luni. Schimbarea se va concentra pe mijloacele pe care le folosești pentru a-ți împlini cariera dar șii viața amoroasă. Dacă te simți oarecum blocat așteaptă-te să cauți eliberarea de aceste inhibiții în lunile următoare.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai IPOCRITE femei din zodiac

Leu
Există uriașa promisiune de libertate în următoarele șapte luni. O schimbare fundamentală este pe cale să aibă loc în viața ta profesională dar și în cea sentimentală. În următoarele luni așteaptă-te să fii mai vizionar, mai creativ și poate mai rebel. De data aceasta, vei fi mult mai eficient decât în ​​ultimii doi sau trei ani.

Fecioară
Pentru a înțelege schimbarea majoră care are loc trebuie să privești evenimentele dintr-o perspectivă înaltă. O eliberare cu acțiune lentă capătă avânt. În următoarele șapte luni nu vei putea rezista oțansei de a te elibera de o parte apăsătoare din trecutul tău. Vei renunța la vechile complexe și vei ieși reînnoit. Nu te alarma dacă unele relații de familie au de suferit. Suferința este doar temporară.

Balanță
Vânturile blânde ale schimbării suflă prin viața ta. Ai un sentiment de noutate și o atitudine deschisă față de lume. În viața ta vor apărea niște evenimente exterioare care îți dau impresia că avansezi într-un mod concret către o nouă viață. Așteaptă-te la surprize plăcute.

Scorpion
Ideea unui punct de cotitură în destin aduce adesea un zâmbet pe fețele oamenilor cinici, dar în cazul tău are sens. Acest punct de cotitură poate lua forma unei noi persoane noi în viața ta sau a unui eveniment cheie care schimbă lucrurile pentru totdeauna. Uneori, lucruri despre care auzim se întâmplă cu adevărat.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Poate că te-ai întors profund schimbat dintr-o călătorie lungă. Desigur, toți suntem schimbați într-o oarecare măsură dar în cazul tău schimbarea este cu adevărat profundă. Vei avea câteva probleme să revii la viața pe care o aveați înainte. Vechea ta viață o simți prea limitativă. Deci ce mai aștepți? Fă schimbările pe care le dorești!

Capricorn
Dacă te simți sufocat de relațiile tale romantice, dacă simți că le lipsește ceva condiment sau sunt prea tradiționale, atunci de ce să nu te eliberezi? Există un sentiment în aer că viața se întoarce într-o direcție pozitivă. Acest lucru te va ajuta să reconfigurezi lucrurile pentru a transforma chiar și cele mai nebunești idei în realitate. Începând de astăzi, ți se va cere să fii mai concret.

Vărsător
În ultimele luni, ai întâlnit niște oameni ciudați care ți-au influențat foarte mult atitudinea față de căsătorie sau parteneriat. Te-au împins să obții mai multă libertate în viața ta. Însă libertatea sau lipsa de libertate sunt complet Subiective.

Pești
Ultimele luni au fost foarte provocatoare și există șanse foarte mari să nu mai simți forța de a face față provocărilor. Însă dacă ți-ai dorit să modifici ceva în viața ta de zi cu zi, fă-o acum. A sosit momentul pentru schimbări concrete. Indiferent dacă schimbarea pe care o cauți este acasă sau la serviciu, fizică sau emoțională, nu-ți fie teamă.

Comentarii: