LIFESTYLE NUTRITIE

Cum să arăți ca Zlatan Ibrahimovic la 40 de ani! Dieta respectată cu sfințenie de superstarul mondial

La 40 de ani, suedezul Zlatan Ibrahimovic e un adevărat fenomen. Uimește nu doar prin faptul că încă mai este în activitate și că și-a mai trecut în cont un titlu cu AC Milan. Fizic, chiar dacă s-a tot accidentat în ultimul sezon, Zlatan e neschimbat din punct de vedere fizic.

Lumea s-a întrebat dacă Ibracadabra a descoperit cumva secretul tinereții fără bătrânețe. Lucrurile sunt însă foarte simple. Zlatan are program strict la sala de forță de unde nu lipsește niciodată și face antrenamente specifice artelor marțiale, cu un maestru în Taekwando.

Dar cel mai important este că nu se abate niciodată de la o dietă spartană. În sensul în care toate caloriile sunt calculate și totul trebuie pus într-un plan strict de alimentație.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Interzis la zahăr

Potrivit As.com, Zlatan Ibrahimovic consumă legumele și fructele crude, alături de carne de pui și de pește, gătită doar pe grătar.

Regimul este bazat pe grăsimi sănătoase și carbohidrați, precum pastele, dar totul sub control, cântărit la gram. Fostul coleg și prieten al lui Mutu de la Juventus a exclus total din alimentație zahărul, iar pizza e un adevărat lux.

Alunele reprezintă alimentul bogat în magneziu și grăsimi bune care nu lipsește de la masa lui.

 

 

 

Comentarii: