LIFESTYLE

Reîncepe circul! Anamaria Prodan îl dă iar în judecată pe Reghecampf, a deranjat-o ce a spus la emisiunea lui Rifai

Laurențiu Reghecampf a fost invitat la emisiunea de la Kanal D și a răpsuns ”întrebărilor roșii” puse de Denise Rifai. Ediția va fi difuzată peste două zile, dar răspunsurile lui Reghe din promo-ul emisiunii au înfuriat-o pe Anamaria Prodan.

Încă soția antrenorului Craiovei s-a arătat deranjată de afirmațiile lui Reghecampf care au precizat clar că atât el, cât și Prodanca au călcat strâmb și s-au înșelat, plus faptul că ar fi trebuit să bage divorț de ea atunci când toată țara a văzut că i-a dat un pumn lui Dan Alexa.

„Ce își dorea el? Păi, habar nu are ce-și dorea, cred…. Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei.

Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva”, a declarat impresara pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai întâlnite COMPLEXE ale bărbaților și cum și le pot depăși aceștia

Anamaria Prodan are de gând să-l dea în judecată pe Laurențiu Reghecampf dacă acesta susține că ea l-a înșelat: „Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n.red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Care insistă pe lângă tatăl fiului ei să încheie divorțul la notar și să încheie scandalul. „Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…”, spune Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

 

 

 

 

Comentarii: