HOROSCOP

HOROSCOP 29 iunie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Parcurgi o perioadă favorabilă inspirației artistice. Ideal ar fi să nu neglijezi odihna. O promisiune mai veche va schimba parcursul zilei, iar o surpriză plăcută va aduce o notă relaxantă în atmosfera din cadrul familiei.

Taur
Eşti confuz și îţi lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fii înţeles greşit de cei din jur. Este bine să nu forţezi lucrurile, pentru că rişti să te cerţi atât cu colegii de serviciu, cât şi cu partenerul de viaţă. O revedere cu un apropiat te va emoționa.

Gemeni
Este bine să fii prudent în tot ce faci. Ideal ar fi să nu faci nicio promisiune, dacă nu eşti sigur că poţi să o respecți. După-amiaza, lucrurile revin la normal.

Rac
Primeşti o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă. Îţi regăsești, astfel, încrederea în viitor şi începi să faci planuri. Ideal ar fi să nu iei în grabă hotărâri importante, pentru că îţi lipseşte simţul practic.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Intuiţia te ajută şi reuşeşti să depăşeşti cu bine dificultățile. Ai succes în tot ce faci, este o zi buna pentru examene şi afirmarea pe planul artistic. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune.

Fecioară
Este posibil să te loveşti de obstacole care îţi cam taie elanul. Cel mai bine este să ai mai multă răbdare şi să fii mai realist. Proiectele tale de viitor se pot concretiza, dar nu azi.

Balanţă
Ai tendința să fii prea idealist şi să neglijezi probleme importante. Nu începe nimic nou, pentru că este posibil să iei decizii eronate! S-ar putea ca intuiţia să nu te ajute prea mult, de aceea sfaturile prietenilor sunt ideale în acest moment.

Scorpion
Cel mai bine este să eviţi întâlnirile cu prietenii. Ar trebui amânată orice tranzacție şi evitate speculațiile, pentru că rişti să pierzi sume importante. Pe planul sentimental, parcurgi un moment favorabil.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Săgetător
Chiar dacă te frământă problemele profesionale, ar fi bine sa îi arăţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune. Cu toate că ești independent financiar, ești nevoit să accepți o sumă de bani.

Capricorn
Amână deciziile importante pe planul profesional şi în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găseşti cele mai bune soluții! Un sfat din partea unui apropiat te va pune pe gânduri.

Vărsător
Faci cunoștință cu o persoană care îţi va susține activitatea creativă. Este bine să ai răbdare şi fii încrezător în intuiţia partenerului de viaţă! O vizită aduce voie bună în mijlocul familiei.

Peşti
S-ar putea să ai o mare dezamăgire, în urma unei întâlniri de afaceri. Nu te descuraja! Pur și simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Este bine să nu încerci să obţii câştiguri rapide.

 

 

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Comentarii: