LIFESTYLE

La 40 de ani, Serena Williams e la Wimbledon! Își face pregătirea cu… LEGO!

La 40 de ani, Serena Williams nu are de gând să atârne paleta în cui. Nu vrea să renunțe până nu îi egalează performanța legendarei Margaret Court, care are 24 de titluri de Mare Șlem. Serenei îi mai lipsește doar unul ca să o egaleze, însă chiar și așa este considerată cea mai bună jucătoare din istoria tenisului mondial nu renunță

Deocamdată, Serena Williams a ieșit  din elită, dar le-a făcut o surpriză fanilor și și-a anunțat participarea la Wimbledon.  A primit un “wild card” pentru a juca pe tabloul principal la Marele Șlem britanic, scrie sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

De altfel, sportiva americană, cel mai longeviv lider mondial WTA, ar fi fost greu de refuzat de organizatori. Serena Williams a fost învinsă acum 3 ani în finala de la Wimbledon chiar de Simona Halep, dar anul acesta are gânduri mari. Și apelează la orice ca să fie pregătită.

„Dacă v-ați întrebat cum mă pregătesc eu pentru Wimbledon, îmi relaxez mintea făcând LEGO. ‘Thor: Dragoste și Fulger” urmează să apară, așa că vreau să fiu la curent. Îmi place Marvel, așa că urmăresc Iron Man a treia oară. Nu, de fapt, pentru a 20-a oară”, a spus Serena Williams, într-un video pe Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: