HOROSCOP

HOROSCOP 3 decembrie 2021

Berbec Te tentează o propunere de afaceri venită de la un străin. Fii conștient că nu tot ce zboară se mănâncă și stăvilește-ți entuziasmul! Decât să îți pară rău mai târziu, mai bine studiază cu atenție problema și ia o decizie.

Taur
Este un moment propice să începi un curs de dezvoltare personală. Extinde-ți orizontul, astfel încât să nu mai te simți captiv într-un singur job. Astfel, te vei simți o persoană mai capabilă, de care lumea nu se poate dispensa prea ușor.

Gemeni
Dacă vrei să avansezi pe planul profesional, nu este imperios să pari inferior unor anumite persoane mai puțin competente ca tine. Ideea este să demonstrezi tot ce poți, îți poate aduce doar avantaje.

Rac
Unele zvonuri care prezintă lucruri neadevărate despre tine te fac să îți pierzi încrederea în forțele proprii. Ridică privirea și confruntă-le! Ai trecut prin lucruri mai complicate față de niște simple zvonuri.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Leu
Te complaci în situația pe care o crezi stabilă la job. Amintește-ți că trăim în era concurenței, unde în fiecare zi avem obstacole pe care trebuie să le depășim. Nici tu nu ești de neînlocuit, mai bine te-ai pune serios pe treabă!

Fecioară
Este o stare de acomodare la o situație nouă pe care tu ai inițiat-o. Conștientizează că este alegerea ta și era cea mai bună soluție la care te puteai gândi la momentul respectiv. Partea bună este că ai preluat conducerea propriului destin.

Balanță
Îți dai silința să uiți unele probleme nerezolvate de acasă, tocmai pentru a nu te afecta pe planul profesional. Nu este cea mai bună cale să acoperi ceea ce te macină. Ca să poți funcționa în parametrii normali la job, este cazul să încerci rezolvarea lor.

Scorpion
Faptul că planurile nu merg așa cum ți-ai imaginat nu este o scuză ca să te răzbuni pe alții. Asumă-ți propriile greșeli și arată celorlalți fața ta de lider model. Astfel, împuști doi iepuri dintr-o lovitură: capeți întăriri pentru planurile tale și nu va fi nevoie să te revanșezi.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
Ai nevoie de susținere. Te simți instabil și agitat. Dacă nu găsești un umăr pe care să plângi, îți recomand să ieși în oraș. Cel puțin îți poți distrage atenția de la gândurile tale negative și îți vei consuma energia.

Capricorn
Te ascunzi de la o vreme în propriile gânduri, fapt care te face să te simți în siguranță. Ai și lucruri care presupun atenția ta, precum și oameni care se bazează pe tine. Așadar, fă loc și pentru problemele altora în gândurile tale pline de răspunsuri!

Vărsător
Ocaziile vin și trec. Nu te întrista dacă ai ratat-o pe aceasta. Vei avea surpriza să întâlnești alta mai avantajoasă. Ascultă-ți partenerul de cuplu, nu-i da ocazia de a se izola de tine. Trebuie să lași deoparte egoismul atunci când interacționezi cu prietenii.

Pești
Cafeaua de dimineață dă tonul uneia dintre cele mai reușite zile din această lună pentru tine. Te bucuri de aprecierea șefilor, de amabilitatea colegilor, de dragostea partenerului. Te întrebi dacă nu este prea frumos să fie adevărat… și poate ai dreptate.

 

 

 

Comentarii: