LIFESTYLE

Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a externat: ”Am fost vaccinat și tot am luat Covid!”

După 8 zile la Institutul Matei Balș din Capitală, Ilie Năstase a reușit să depășească momentul dificil. A ajuns la spital în stare nu prea bună după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a fost chiar conectat la aparate, pentru a-i fi monitorizată atent evoluția, iar acum a fost liber să plece acasă.

„Am fost externat azi. Mă simt bine. Nu sunt singurul care am făcut COVID. Sunt milioane de oameni care au trecut prin asta. Trebuie să fim atenți și cu vaccinul e problemă pentru că am fost vaccinat dar tot am luat.

Nu știu cum am luat. Mai contează acum dacă am luat în Turcia sau în România? Am luat medicamente și sunt bine. Urmez un tratament”, a spus Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Va locui singur, nu cu soția

Soția Ioana a mărturisit în urmă cu câteva zile că după externare, Ilie Năstase va locui la Constanța, dar singur. „Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile.

Însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a spus nevasta lui Năstase pentru click.ro. Care deși a introdus acțiune de divorț, îi fi alături fostului sportiv în această perioadă.

 

 

Comentarii: