HOROSCOP

HOROSCOP 30 martie 2021

Berbec Pentru nativii Berbec urmează o perioadă plină de confuzii. Pe plan personal, aveţi mai parte de mai puţină interacţiune socială, fiind momentul ideal pentru a face o analiză a comportamentului dezvoltat în ultimul timp şi modul în care această schimbare v-a ajutat să vă îndepliniţi obiectivele. Pe de altă parte, aveţi parte de veşti bune venite pe plan financiar, indiferent că vorbim doar despre o sumă de bani găsită într-o haină mai veche sau o situaţie asemănătoare.

Taur
Taurii dau dovadă de stabilitate la locul de muncă. Modul în care reuşiţi să vă păstraţi disciplina vă ajută să aveţi o imagine din ce în ce mai bună în ochii şefilor care încep să-şi pună tot mai multe speranţe în voi. Încercaţi să vă menţineţi ferm pe poziţii, chiar dacă există cârcotaşi care pun deciziile pe care le luaţi sub semnul întrebării. Nu aveţi neapărat nevoie de susţinerea altor persoane.

Gemeni
Gemenii sunt puşi şi ei pe făcut analize astăzi. Încercaţi să vă daţi seama cum au reuşit anumite persoane să vă facă să vă pierdeţi încrederea în propriile forţe. Depuneţi eforturi deosebite pentru a vă asigura o oarecare eficienţă în activităţile de la locul de muncă, însă cel mai important este să vă menţineţi gândirea pozitivă şi să încercaţi să nu mai băgaţi în seamă mesajele transmise de alte persoane.

Rac
Nativii Rac acţionează astăzi în baza unor sentimente profunde. Aveţi ocazia de a relansa relaţia cu o persoană de sex opus cu care nu aţi mai ţinut legătura, chiar dacă v-aţi tot gândit la ea. Nu este exclusă posibilitatea ca relaţia respectivă să fie dusă chiar la un alt nivel. Totul ţine de cum vă jucaţi cărţile şi de cât de concreţi sunteţi în exprimare, ideal fiind să spuneţi clar şi răspicat ce aşteptări aveţi.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Ești gata să renunți pentru o vreme la agitația din viața socială, care ți-a tulburat ușor gândurile. Un sentiment, un gând pe care îl credeai îngropat reiese la suprafață și te obligă să reevaluezi o decizie luată în trecut. Este o zi ideală pentru proiecte de casă și reconectarea cu spațiul dumneavoastră de locuit într-un mod revitalizant. Venusul romantic se aliniază și lui Saturn serios, oferind o oportunitate pentru conversații orientate spre viitor pe frontul relației.

Fecioară
Ca Fecioară, ești un povestitor înnăscut. Dă-ți frâu liber astăzi și profită de orice ocazie pentru a te exprima așa cum îți dorești. Fii deschis, are cine să te asculte. Dacă duci lipsa unui partener în conversație, așterne pe hârtie tot ceea ce îți dorești să exprimi. Vei fi surprins! Pe plan amoros lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Balanță
Balanțele sunt ghidate cosmic de planeta Venus și, de această dată, le va scoate în cale oportunități de neratat pe toate planurile. Este o zi ideală pentru a le propune oamenilor să ți se alăture în proiectele personale, ori pentru a purta discuții serioase cu privire la viitorul unei relații amoroase.

Scorpion
Îți petreci ziua încercând se te reconectezi cu corpul tău, precum și să readuci în viața ta echilibrul, vitalitatea și sănătatea. Ai viziunea ta și ceea ce are sens pentru tine. Acum cosmosul te împinge în direcția corectă în ceea ce privește un proiect în care îți poți pune în valoare creativitatea.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Săgetătorii au parte de o zi liniștită, iar cei mai norocoși, care sunt plecați în concedii sau sunt liberi, sunt extrem de activi și eficienți. Rezolvați probleme presante pe care le-ați tot amânat din cauza jobului și vă gândiți chiar să începeți activități noi, cursuri, pe termen lungă. Pandemia v-a dat de gândit serios cu privire la pregătirea voastră profesională.

Capricorn
Nu vă faceți încă planuri de weekend. S-ar putea să vă treziți cu rudele pe cap și să vă dea toate planurile peste cap. Un telefon primit în această seară vă face să luați o decizie dură privind finanțele personale și să discutați și cu persoana iubită în privința acestui aspect. Veștile nu sunt tocmai bune la acest capitol.

Vărsător
Vărsătorii au mari dileme legate de viața de cuplu. O veste vă dă peste cap toate planurile și vă determină să regândiți toate deciziile luate până acum, inclusiv unele care au legătură cu partenerul de viață. Dacă nu discutați sincer cu persoana iubită, s-ar putea ca povestea să aibă un deznodământ extrem de neplăcut.

Pești
Nativii Pești nu au o zi prea armonioasă. Se pare că, la locul de muncă, nu prea au parte de liniște din cauza unor discuții care au ajuns la masa șefilor. Cel mai indicat ar fi să explicați ce ați vrut să spuneți sau să fiți sinceri și să comunicați nemulțumirile, altfel, gestul vostru va fi interpretat greșit și ar putea exista consecințe nu tocmai plăcute pentru voi.

 

 

 

Comentarii: