HOROSCOP

HOROSCOP 31 mai 2022

Berbec Explorează-ți latura inovatoare și irațională astăzi. Emoțiile tale s-ar putea răzvrăti față de această abatere de la normă, dar în loc să lași ca acest lucru să-ți împiedice progresul, lasă acea energie să te stimuleze la acțiune. Profită de noile gadgeturi și tehnologii. Resursele incredibile se află la îndemâna ta. Nu-ți fie teamă să le valorifici în avantajul tău.

Taur
Vrei să te izolezi și să nu vorbești cu nimeni astăzi. Dacă decizi să ieși și să faci exerciții, ai putea avea dificultăți. Nu considera asta ca fiind ceva negativ. Folosește-l ca un stimulent pentru a te strădui mai mult spre obiectivele tale. Acționează cu încredere. Găsește o modalitate de a-ți elibera emoțiile reținute, altfel îți vor face mai mult rău decât bine.

Gemeni
Pentru orice fel de rezoluție, sunt necesare ajustări, fie de tine, fie de către persoanele cu care ai de-a face. Emoțiile tale s-ar putea simți legate de pământ, în timp ce mintea ta vrea să decoleze în stratosferă. Dilemele între acțiune și pasivitate te-ar putea lăsa paralizat. Lasă-te dus de val.

Rac
Examinează-ți emoțiile și ai încredere în instinctele tale. Forțe neașteptate îți pot perturba fluxul preferat de lucruri. Să știi că nu vei avea nicio problemă să ții situația sub control, atâta timp cât rămâi concentrat. Acțiunile tale de astăzi vor avea efecte de lungă durată, așa că fii conștient de modul în care îți folosești energia.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Leu
Aceasta este una dintre acele zile în care s-ar putea să nu fii pe deplin apreciat pentru minunata gură de aer proaspăt pe care o aduci grupului. Poate părea că bătrânii și cei învechiți caută să se răzbune pe oricine încearcă să facă schimbări. Nu ceda forțelor negative care te-ar împiedica să te exprimi pe deplin. Ai încredere că dispui de ceea ce este necesar pentru a avea succes în calea pe care decizi să o urmezi.

Fecioară
Nu fi surprins dacă lucrurile nu merg exact conform planului astăzi. Este posibil să apară evenimente neașteptate și să perturbe cursul acțiunii. Realizează că aceste perturbări au un loc în viața ta și apar cu un motiv. S-ar putea să nu înțelegi exact cum sau de ce, dar este în regulă. Nu trebuie să știi. Bun venit aceste noi energii în viața ta.

Balanță
Ești puțin vulnerabil astăzi și poate fi greu să găsești adăpost de furtună, așa că bucură-te mai bine de o seară liniștită acasă. Nu lăsa problemele nerezolvate ale altora să te afecteze.

Scorpion
Evenimente neașteptate vor avea un efect dureros asupra ta. Ai putea avea senzația că acești spini ies din senin, pur și simplu pentru a te enerva. Menține-ți echilibrul și adaugă aspecte neconvenționale în rutina ta zilnică. Nu te lăsa frustrat de lucruri pe care nu le poți controla.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Astăzi ai capacitatea de a face o descoperire importantă în ceva la care ai lucrat. Încearcă să nu te blochezi de emoții care te obosesc. Adoptă o atitudine proaspătă față de ceea ce vrei să realizezi. O nouă perspectivă este tot ce ai nevoie pentru a face această zi productivă.

Capricorn
Simți că te freci de șmirghel astăzi. Este probabil rezultatul unor probleme profunde din interiorul tău, posibil agravate de tensiunea constantă dintre energiile vechi și cele noi. Bucăți din ființa ta interioară te lovesc în față. YTratează-te cu blândețe și încearcă din nou mâine.

Vărsător
Simți că mergi pe cărbuni aprinși astăzi. Cineva ți-a aruncat și o minge în flăcări și trebuie să-ți dai seama ce să faci cu ea. Folosește-ți abilitățile de joc și de jonglare pentru a nu-ți arde picioarele și mâinile în timp ce te gândești rapid la următoarea ta mișcare. A fi împușcat nu te duce nicăieri. Cheia este să rămâi flexibil și să mergi cu fluxul, pentru că lucrurile s-ar putea să lucreze în favoarea ta.

Pești
Te simți echilibrat astăzi deși un element neașteptat intervine în ecuație. Unii oameni vor fi puțin mai volatili. Deși situația poate fi calmă într-un minut, ar putea exploda în următorul minut. Încearcă să rămâi centrat toată ziua, astfel încât să nu fii dezorientat de emoțiile altor oameni. Distanțarea socială ar putea fi prietenul tău, oferind un tampon atât de necesar.

Comentarii: