LIFESTYLE

Reghe îi dă `perversa` Prodancăi la Rifai în emisiune! Ce zice de scena pumnului dat de nevasta sa lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a avut de ce să se înfurie, atunci când a văzut promo-ul emisiunii „40 de întrebări” de la la Kanal D. Denise Rifai l-a luat la întrebări pe Laurețiu Reghecampf care a spus lucruri pe care nu le-a mai zis niciodată.

Chestionat cine pe cine a înșelat prima dată, Reghe a dat un răspuns care sigur nu o să-i placă încă soției lui din acte.
„E greu de spus. Nu m-am gândit niciodată că Anamaria mă înșală. Și nu pot spune nici acum sută la sută că m-a înșelat. Că nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, că nu e ceva de ceartă, ci că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine!

Dacă am înșelat-o? Vă referiți la declarațiile Anei? Eu nu am bătut pe nimeni în public, nu m-a filmat nimeni în public, că ea face tot felul de mesaje și le trimite de pe alte telefoane și spune… Nu, nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Rifai în emisiune.

„Când ați încetat s-o mai iubiți pe Anamaria Prodan?”, a mai fost întrebat antrenorul Craiovei de moderatoarea de la Kanal D, iar Reghe a fost cel care a adus în discuție pumnul care a făcut înconjurul canalelor tv în urmă cu trei ani.

„Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat al căsniciei a fost când am văzut acel incident cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, când a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana, i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acel lucru! De atunci lucrurile au luat o întorsătură”, a explicat tehnicianul.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Îmi pare rău că i-am dat speranțe!”

Reghecampf a mai spus și că dacă nu era acel moment cu Alexa, probabil nu s-ar fi despărțit de Prodanca. „Nu! Pentru că nu știam și nu m-a interesat niciodată să controlez ceea ce face Anamaria. Merg pe premisa că am încredere în omul de lângă mine, cum și el ar trebui să aibă încredere în mine. Apar multe discuții când e o persoană public.

Când a fost acel episod, eu fiind în Dubai cu ambii băieți, am avut o discuție cu Ana, Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă, am luat eu acea decizie. Am încercat eu să trec peste acel moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat eu speranțe Anei atunci. Cel mai bine și mai sănătos era să pun capăt atunci”, a mai comentat Reghecampf.

 

 

 

 

 

Comentarii: