HOROSCOP

HOROSCOP 5 octombrie 2021

Berbec Peste tot pe unde eşti adopţi o atitudine de lider, ceea ce poate fi destul de deranjant pentru unele persoane. Dacă vrei să ai de câştigat, ar fi mai bine dacă ai renunţa la această postură. La urma urmei, până şi liderii adevăraţi trec neobservaţi într-un grup.

Taur
Astăzi, vei decide să stai acasă şi să ai o zi doar pentru tine. Trebuie să îţi limpezeşti gândurile ca să poţi merge mai departe, iar acest lucru îl poţi face doar analizând timp îndelungat. Nu te grăbi, cei care te iubesc te vor aştepta oricât este nevoie!

Gemeni
Te implici prea mult în viaţa profesională şi stai prea mult la serviciu. În ultima perioadă ai cam uitat de persoanele dragi, de prieteni şi familie. Încearcă să faci ceva în această privință!

Rac
Ești din ce în ce mai interesat de experiențe noi, de progres, de descoperire, poate chiar te gândești să te specializezi într-o anumită direcție care te atrage. Este o idee inspirată, care va contribui la evoluția ta personală.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Revii la niște probleme pe care le-ai lăsat nerezolvate în trecut sau la câteva lucruri pe care îți dorești să le schimbi. Dacă acest lucru îți oferă confort și asta este ceea ce îți dorești, foarte bine, însă nu exagera și nu îți face griji nefondate!

Fecioară
Persoana iubită a observat tot efortul pe care îl depui la locul de muncă, aşa că, pentru a te vedea zâmbind, a decis să îți facă un cadou însoțit de o cină romantică şi o plimbare prin parc. Nu au parte toate persoanele de aşa ceva, ești cu adevărat norocos.

Balanță
Ți se pare inutil să te justifici sau să oferi explicații care oricum nu vor fi înțelese sau vor fi interpretate greșit. Alegi să fii discret, iar aceasta este și varianta corectă, care te va feri de comentarii și momente nedorite.

Scorpion
Ești puțin sceptic în privința unor oportunități ce apar, însă nu e cazul, pentru că schimbările pe care le implică vor fi unele benefice. Nu îți fie teamă de nou, ai încredere în tine, așa cum îți stă ție bine.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
De obicei eşti drăguț şi amabil cu toată lumea însă astăzi cineva te va supăra peste măsură. Cel mai bine ar fi să o pui pe respectiva persoană la locul ei şi să îi arăţi că nu permiţi orice oricui. Unii oameni s-ar putea să nu aprecieze bunătatea ta.

Capricorn
Astăzi, radiezi de fericire şi optimism peste tot pe unde mergi şi reușești să faci numai fapte bune. Poate ar trebui să te gândeşti puțin la viaţa ta profesională; dacă îţi place foarte mult să lucrezi cu oamenii şi să îi ajuţi, însă tu stai închis într-un birou, este posibil să-ți fi greșit cariera.

Vărsător
Cuvântul zilei este „experimentare”. Te vizitează un prieten din străinătate care decide să te scoată din programul zilnic, cam monoton de fel. Așadar, vei încerca mâncăruri şi băuturi noi, vei învăţa un dans specific ţării respective şi te vei distra foarte tare! Ar trebui să faci asta mai des.

Pești
Ziua de astăzi este foarte agitată pentru tine. Nu ai parte de prea multă linişte nici la serviciu, nici acasă. Nu te pierde cu firea în astfel de momente, cu toţii mai trecem prin asta din când în când…

 

 

 

Comentarii: