HOROSCOP

HOROSCOP 6 februarie 2020

Berbec

Eşti foarte preocupat de viitorul tău profesional şi eşti în cea mai bună formă pentru a lua o decizie capitală. Trebuie să fii atent la direcţia pe care porneşti de acum înainte, pentru că nu o vei mai putea modifica după aceea. Ţine minte: cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi! Eşti în faţa unei hotărâri care va avea efecte pe termen lung, poate pe câţiva ani de zile, ca şi cum ai alege acum profesiunea pe care o vei îmbrăţişa de acum înainte. Ţine cont de sfaturile experimentate şi mature ale celor care lucrează deja în acel domeniu!

Taur

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe tine să le priveşti la fel, ca şi cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas! Ce rost să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poţi trece peste toate?

Gemeni

Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvolţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau că e vorba de recunoaşterea adevărului aşa cum este el, vei vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei tale sentimentale şi o aşează din start pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere maximă unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte etapă cu etapă spre ceva care să vă inspire amândurora securitate şi durabilitate.

Rac

Faci planuri foarte frumoase alături de cei dragi şi fiecare îşi aduce contribuţia la un eveniment stabilit cândva în perioada următoare. Aşteptaţi cu mult entuziasm acel moment special şi vă bucuraţi numai la gândul că veţi fi cu toţii actori principali în ceea ce urmează. Nu laşi nimic la voia întâmplării, ci profiţi de timpul pe care-l ai la dispoziţie pentru a pregăti totul în cele mai mici amănunte, pentru că vrei să iasă totul perfect.

Citeşte şi: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Leu

Dacă erai în căutarea unui colaborator care să te sprijine într-un anumit demers, azi ai toate şansele să îl întâlneşti. Vei fi mulţumit de asocierea aceasta, pentru că va participa cu tot ce ştie în ceea ce construiţi împreună. Îl vei privi cu respect şi cu recunoştinţă, pentru că îi apreciezi intervenţia şi superioritatea în anumite privinţe. Ai de învăţat de la acest coechipier de nădejde şi eşti fericit că ai găsit un om inteligent şi demn de toată încrederea. Acum puteţi să vâsliţi împreună!

Fecioară

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Balanţă

Dacă îl iei pe nu în braţe şi nu accepţi pentru nimic în lume alternative mai bune care ţi se oferă, e clar că vei rămâne blocat într-o zonă tristă şi sumbră. Stă în puterea ta să te ridici şi să pleci din acel spaţiu care te ţine în întuneric, dar dacă îţi place să te auto-compătimeşti şi să ţi se plângă de milă, nimic nu se schimbă. Te poţi rupe singur de tristeţe şi frustrare, dar printr-un gest de voinţă pe care sigur poţi să-l faci. Tu nu eşti aşa, ai o atitudine optimistă şi pozitivă chiar şi în faţa celor mai dificile momente, şi trebuie să scoţi din interiorul tău acel personaj care te reprezintă. Tu nu eşti supărat, îngândurat şi îngrijorat din fire, ci dimpotrivă: curajos, optimist, deschizător de drumuri spre lumină.

Scorpion

Înainte de a te dedica unei cauze nobile, pe care o pui în slujba altora, gândeşte-te un pic la cel din faţa ta. Oricât de mult ai iubi oamenii, oricât de idealist ai fi şi ai investi în ei doar încredere, ar trebui să asculţi un pic ce-ţi transmite intuiţia, pentru a vedea adevărata faţă a acestuia. Nu fi chiar atât de bun şi de darnic, nu da şi cămaşa de pe tine de dragul unui om care îţi cere ajutorul, pentru că s-ar putea să aibă şi interese egoiste pe care le ascunde în spatele unei poveşti impresionante, dar nu neapărat reală! Deschide bine ochii, nu doar inima, pentru a vedea cine este cu adevărat, ca să nu te dăruieşti unei persoane care va prelua de la tine tot ce ai de dat, şi nici măcar un mulţumesc nu ştie să spună.

Citeşte şi: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător

Ca să poţi trece mai departe la etapa următoare a unei acţiuni ţi se cere un compromis care merită făcut. Chiar dacă acum, pe moment, ţi se pare un preţ cam scump de plătit, după ce totul va reintra în normal îţi vei da seama că a meritat totul de vreme ce ai depăşit astfel un impas. Nu te crampona de piedici, ci concentrează-ţi atenţia asupra perspectivelor viitoare ale acestui plan, pentru că ele vor conta cel mai mult, nu obstacolele din prezent.

Capricorn

Nimereşti într-un mediu ostil, în care nu eşti deloc sprijinit în ceea ce intenţionezi să faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, şi cum să duci la îndeplinire o sarcină în asemenea atmosferă? Încearcă să ieşi din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimişti, care nu au curaj să facă nimic de teama eşecului, ori numai critici răutăcioşi care îţi tot pun beţe în roate doar pentru că ei nu sunt în stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalţi te trag înapoi.

Vărsător

Iubirea e alături de tine clipă de clipă, nici nu are rost să te îndoieşti de asta, chiar dacă ai fi tentat să spui că nu e sub forma visată de tine. Ce visezi de fapt? O Ileana Cosânzeana ca-n basme şi un Făt Frumos călare pe cal alb? Acestea nu există în viaţa reală, în schimb iubirea poate lua cea mai firească şi mai banală formă pe care o poţi primi în inima ta cu bucurie. Lasă-te ghidat de iubire în tot ce faci, indiferent cui oferi această iubire, pentru că se va dovedi a fi sursa tuturor lucrurilor minunate din viaţa ta. Presară o linguriţă de iubire peste tot ceea ce faci – la serviciu, la şcoală, pe stradă sau acasă – şi ai să vezi ce gust minunat capătă ziua!

Peşti

Este un moment dificil, când eşti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, încât te prind zorii gândindu-te la problemele nerezolvate. Eşti copleşit de griji şi stres şi ţi-ar trebui o detensionare, altfel rişti o îmbolnăvire. Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par. Fii preocupat pe problemele apărute, dar nu şi obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai uşor, cu siguranţă lucrurile nu sunt aşa de negre pe cât crezi acum şi dacă reuşeşti măcar o zi să te detaşezi, vei vedea că te-ai agitat degeaba.

sursa: acvaria.com

Comentarii: