HOROSCOP

HOROSCOP 6 februarie 2023

Berbec Așteptați-vă la lucruri complet neașteptate în această zi de miercuri, dragi Berbeci. Luna traversează sfera de Leului, luminându-vă astfel starea de spirit, dar diminuându-vă dorinţa de muncă. Trebuie însă să depuneţi efort, altfel nu veţi obţine succesul prea curând. Spre seară vă puteţi relaxa, gândindu-vă la viitorul vostru din punct de vedere profesional. Aţi putea face anumite schimbări în carieră.

Taur
Nu vă mirați dacă vă veţi simţi astăzi uşor irascibili, dragi Tauri. Pentru a profita la maximum de energia transmisă de prezenţa lui Pluton este esențial să vă exprimați sentimentele liber, fără teama de a fi auziţi. Orice problemă are o rezolvare. Vorbiţi cu cei dragi despre frământările voastre, cereţi sfaturi şi dezbateţi fiecare obstacol pe care vi-l imaginaţi în calea succesului vostru. Mercurul este prezent în apropierea lui Mercurs, ceea ce va adăuga totuşi o tensiune în discuţiile cu cei din jur.

Gemeni
Gemenii au nevoie de varietate în viața lor de zi cu zi. Lăsaţi-vă purtaţi de val, încercaţi să nu plănuiţi astăzi totul în cel mai mic detaliu, acţionaţi spontan, în funcţie de simţurile voastre. S-ar putea să vă confruntaţi cu anumite probleme în familie, dar dacă abordaţi întreaga situaţie cu mult calm, tact şi vorbiţi sincer, deschis, s-ar putea ca până la finalul zilei să reinstauraţi pacea şi liniştea.

Rac
A fost greu să vă concentrați pe muncă în ultimele zile, Racilor. Ați avut de-a face cu vindecarea propriului bagaj emoțional. Cerul astral de miercuri vă ajută să prindeți viteza mare, deși nu este o tocmai un drum complet lin. Luna străbate Leul încrezător, ajutându-vă să vă concentrați energia asupra unei acțiuni productive. Întâlnirea Lunei cu instabilul Uranus și seriosul Saturn poate crea interacțiuni sociale înăbușite și neobișnuite.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Lumina reflectoarelor cosmice își fixează atenția asupra voastră, Leilor. Luna șerpuiește prin semnul vostru, ajutându-vă să ieșiți din nou cu încredere pe scena vieții. Cel mai bine este să vă concentrați asupra corpului vostru acum și să vă descifrați nevoile ca individ. Luna se găsește într-o conjuncție tensionată cu Uranus, care aduce surprize și cu Saturn disciplinat, provocând schimbări bruște în carieră și în conversațiile serioase din relație.

Fecioară
Aveți nevoie de o pauză de la cerințele lumii de astăzi, dragi Fecioare. Scufundați-vă în singurătate, acțiunii de restaurare și activității spirituale care vă ajută să simțiți o legătură mai profundă cu voi înșivă astăzi. Poate fi greu să vă îndepărtați complet de toate, deoarece Luna se află angajată într-o legătură stimulativă cu rebelul Uranus și cu maestrul Saturn. Această energie poate evidenția diverse tensiuni pe frontul de lucru.

Balanță
Lucrurile vă pot scăpa de sub control dacă nu le abordați cu tact. Nu lăsați orgoliul să vă stea în calea succesului și al posibilităților la locul de muncă, dar mai ales din punct de vedere social. Nu ar strica să apelați la un specialist care vă poate ajuta să înțelegeți mai bine de ce reacționați astfel, în situații mai dificile.

Scorpion
Scorpionii se gândesc să se mute în străinătate, însă gândul la o anumită persoană îi ține pe loc. Discutați cu aceata, vedeți ce are de gând, poate veți avea o surpriză plăcută și veți putea continua acest plan în doi. Din punct de vedere financiar lucrurile nu stau bine, dar situația se v îmbunătăți după luna aprilie.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
Plini de speranță, așa pot fi descriși săgetătorii azi. Cu gândul la o promovare meritată sau la o mărire de salariu, ați decis să discutați cu șefii despre aceste posibilități sau vă gândiți la un nou job, care să vă provoace mai mult, dar să vă și aducă mai multe satisfacții, mai ales financiare.

Capricorn
Miercuri, nativii zodiei Capricorn trebuie să aibă grijă să nu îşti trădeze prietenii pentru interesele personale. Este momentul pentru o schimbare în viaţa ta, dar nu cu orice preț. Fii perseverent, urmăreşte-ţi oboiectivele, dar fa-o păstrându-ţi atitudinea profesionistă şi coloana vertebrală dreaptă. Este foarte important să fii pozitiv, doar aşa vei reuşi să obţii ceea ce îţi doreşti.

Vărsător
Vărsătorii vor avea, astăzi, o zi excelentă. Vei avea succes pe toate planurile, în tot ceea ce îţi propui să faci. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie despre starea emoţională, ziua de miercuri este perfectă. În plan personal, dacă nu ești implicat într-o relație de cuplu, astrele anunţă că pentru tine există o mare şansă să începi o poveste frumoasă de dragoste cu o persoană pe care o vei întâlni întâmplător. Va fi dragoste la prima vedere!

Pești
Peştii se trezesc cu gândul că pot face mai mult din punct de profesional. Te trezeşti extrem de motivat şi gata să cucereşti lumea. Iar astrele vor fi de partea ta, aşa că profită de orice oportunitate care apare în aceste zile. Este foarte important să încerci să vezi partea pozitivă a lucrurilor şi să îţi păstrezi optimismul chiar şi în cele mai dificile situaţii. În plan personal, echilibrul tău emoţional poate fi afectat de o poveste mai veche de dragoste.

 

 

Comentarii: