LIFESTYLE

De ce au divorțat Ion Dichiseanu și Simona Florescu? Fosta soție a regretatului artist dezvăluie lucruri neștiute

La doi ani de la moartea marelui Ion Dichiseanu, femeia care i-a fost soție și a fost marea lui dragoste face dezvăluiri la podcastul Altfel al lui Adrian Artene. Simona Florescu și regretatul actor au trăit o intensă poveste de dragoste până în anul 2008. Asta deși s-au făcut pariuri când ”s-au luat” că nu vor rezista prea mult.

”Sunt foarte mulți care n-au crezut în căsătoria noastră și uite că am stat, am rezistat împreună 22 de ani. Eu nu cred că niște oameni care nu se iubesc ar putea să reziste 22 de ani. Cu bune și cu mai puțin bune. Adică există conflicte într-o căsătorie, cine spune că are o căsătorie perfectă și că nu se ceartă și că se înțeleg bine în fiecare zi minte.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Pentru mine a fost important că, după ce am divorțat, am rămas în relații extraordinar de bune și că am avut în continuare grijă, unul față de celălalt, deși sunt foarte multe voci și acum care: „Dacă l-ai iubit așa de mult de ce ai divorțat?”.

Până la urmă este strict problema noastră. Nu vă interesează pe voi de ce am divorțat și ce s-a întâmplat acolo. Este strict problema noastră. Și n-are dreptul nimeni să judece pentru că nu știu ei ce s-a întâmplat acolo.

La un moment dat, eu mă mutasem, stăteam undeva cu chirie, pentru că locuința mea era deja închiriată și nu puteam să dau oamenii afară, și într-o dimineață mă sună Dichi. Deci după divorț. Mă sună Dichi și zice: „Ce faci, păpușa?”. Zic: „Bine, Dichi, uite pe aici prin casă”. Zice: „Voiam să te invit la o cafea”. „Aoleu, Dichi… sunt în pijama. Vino tu la mine”. Și a venit la mine și am stat împreună, amândoi, la cafea. Și eu tot vorbind, povestind, zic „Dar până la urmă, Dichi, noi de ce am divorțat?” și el a început să plângă și zice: „Nu știu”.”, a povestit Simona Florescu.

 

 

 

 

Comentarii: