HOROSCOP

HOROSCOP 7 decembrie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Astăzi, ești puțin mai sensibil, mai melancolic. Îți reamintești anumite momente din trecut, iar bucuria simțită în acele momente reapare. Pune mâna pe telefon, organizează o activitate alături de cei dragi și creați momente noi de care să vă aduceți aminte cu drag.

Taur
Sinceritatea îți va aduce rezolvarea unei confruntări pe planul personal. În privința banilor, știi unde să apelezi dacă ai nevoie. În ceea ce privește planificarea unor călătorii în străinătate, ai mare atenție la rezervări! Dacă nu te sesizezi la timp, va fi nevoie să faci o schimbare de planuri.

Gemeni
Din punct de vedere profesional, te afli într-un impas, nu îți mai găsești sub nicio formă motivația, iar acest lucru se reflectă în rezultatele tale de la serviciu. Cel mai bine ar fi să tragi aer în piept, să îți iei câteva ore de pauză, iar apoi să revii cu forțe proaspete.

Rac
Astăzi, vei petrece o zi relaxantă alături de cei dragi. Ai depus mult efort la locul de muncă în ultimul timp, iar familia și prietenii simt nevoia să te răsfețe câteva ore. Este posibil chiar să primești o invitație de ultim moment; nu ezita, vei avea parte de puțină distracție!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu
Ți se oferă o colaborare, dar va trebui să te gândești de două ori înainte de a accepta. Ai destul de multe de rezolvat și te simți epuizat. Eforturile tale vor avea rezultate foarte bune. Astăzi, simți nevoia de a sta în casă și a te ocupa de treburile casnice. Nu ai dispoziția necesară pentru a da ochii cu prea multă lume, preferi să te înconjori de membrii familiei.

Fecioară
Partenerul de viață este deosebit de pretențios astăzi. Orice ai face, nu îi poți intra în grații. Îi poți acorda câteva momente de liniște pentru a deveni mai cooperant. Spre seară, se așteaptă o surpriză plăcută referitoare la cei mai tineri din familie.

Balanță
Nu solicita de la cunoscuți pretențiile pe care le ai de la propria persoană. S-ar putea să fie prea mult pentru unii care te vor considera o persoană fără compasiune, ceea ce nu este adevărat. Relaxează-te și astfel vei obține metodele cele mai potrivite.

Scorpion
Este posibil să dorești să începi o dietă nouă. Te preocupă imaginea mai mult decât de obicei. Te-ai gândit că poate ai prea mult timp liber? Poți profita de acesta împăcând utilul cu plăcutul, proces la care te pricepi în mod deosebit. Este cazul să te ocupi puțin de sănătatea ta.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
La serviciu, anumiți colegi îți creează o stare proastă, nu îți place atitudinea lor și modul prin care aleg să crească pe planul profesional. Cel mai bine ar fi să te retragi din aceste grupuri și să îți vezi de treburile tale. Nu este treaba ta să îi înveți după ce principii ar trebui să se ghideze în viață.

Capricorn
Fii puțin mai atent la prietenii tăi, este foarte posibil să nu îți fie toți cu adevărat prieteni, unii dintre ei pot urmări doar să profite de pe urma ta. Se recomandă să discuți despre această problemă cu membrii familiei, aceștia cu siguranță vor fi imparțiali.

Vărsător
Este posibil ca anumite persoane să îți fi pus greșit o etichetă. Astăzi, ai ocazia să le demonstrezi contrariul și chiar să legi noi prietenii frumoase și trainice cu unele dintre acestea. Pe planul sentimental, este posibil să întâmpini unele dificultăți; acestea sunt cauzate fie de distanță, fie de o comunicare deficitară. O simplă conversație va rezolva orice problemă.

Pești
Colaborezi cu persoane exigente, care solicită multă atenție și timp din partea ta. Dacă nu îți urmărești interesele, aceste cereri vor avea impact emoțional asupra ta. Nu rănești pe nimeni dacă ridici problema unei afaceri echitabile… În această zi, ești preocupat mai mult de partea intelectuală, dorești să lași pe altă zi sportul și oricare alte activități fizice.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: