LIFESTYLE

Mitică Dragomir, despre tragedia care l-a terminat pe viață! A vrut să se sinucidă după ce i-a murit fiul!

”De ce el, care era un înger, și nu eu, care sunt un păcătos?”. Asta este întrebare pe care și-o pune zi de zi Dumitru Dragomir când rămâne singur cu el însuși. E revolta lui față de Dumnezeu, după ce a trecut prin cea mai cruntă durere prin care poate trece un om pe acest pământ: să-și ducă la mormânt propriul copil!

Jovialul și glumețul nea Mitică plânge de fiecare dată când povestește despre moartea fiului său cel mare, Manuel. „Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat.”, a spus recent fostul șef de la Ligă pentru Kanal D.

CITEȘTE ȘI: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

”Am avut această nebunie în cap!”

Momentul a fost crunt. Atât de crunt încât lui Dragomir i-a trecut prin minte cel mai negru gând. Acela al sinuciderii.
„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt.”, a recunoscut nea Mitică la Kanal D.

”Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el.

Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a mărturisit Dragomir, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

 

 

 

Comentarii: