LIFESTYLE

Irina l-a înșelat pe Daddy? Detaliile explozive ale despărțirii dintre Liviu Dragnea și iubita tinerică

Gata. S-a rupt lanțul de iubire și s-a mai dărâmat un mit. Acela că diferențele nu contează și contrariile se atrag. Poate, dar doar pentru o vreme, dacă stăm să ne uităm la poveștile eșuate din ultima perioadă și la felul în care au sfârșit.

Finalul de an îl găsește în prim plan pe fostul șef al politicii din România. Liviu Dragnea s-a aprins când cineva i-ar fi arătat un filmuleț compromițător cu iubita lui mai tânără cu trei decenii. A trântit ușa, și-a luat valiza și s-a dus, iar despre despărțire ar fi anunțat-o pe Irina Tănase prin sms.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Nume de cod: Mustăciosul

Ei bine, cine ar fi putut să fie ”Mustăciosul”? Liviu Dragnea evident, chiar dacă la un moment dat și-a ras mustața. Însă de ce nume de cod?

Ajungem imediat și aici. Cancan.ro susține că a descurcat ițele poveștii și intriga ar fi următoarea: Irina Tănase ar fi ținut legătura cu fostul ei iubit, de altfel, bărbat însurat și cu copii. Și nu ar fi ținut-o doar, ci și întreținut-o.

Cu alte cuvinte, Irina l-ar fi tradus pe Daddy chiar sub mustața lui. Sau, poate, cine știe? S-o fi reînfiripat idila când Dragnea a intrat la pușcărie.

Cert e că tabloidele avansează tot felul de scenarii, cu presupuși amanți și complici. Alibiuri create de amicii celui în cauză, ca să scape de nevastă.
Și, luate parcă dintr-un film ideile, pe Dragnea, cei doi l-ar fi denumit Mustăciosul. ”Așa îi spuneau când vorbeau la telefon, când plănuiau întâlnirile și nu numai”, a susținut pentru cancan.ro o sursă apropiată.

 

 

 

Comentarii: